header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Academy

Hockey Academy voor trainers en coaches

Wekelijks zien we ze op het veld: de trainers en coaches van Fletiomare. Training geven en wedstrijden coachen, maar daarmee zijn ze er nog niet. Ze steken namelijk ook tijd en energie in de voorbereiding, zoals oefeningen bedenken en uitzetten, opstellingen maken en deelnemen aan bijeenkomsten op de club.

Sinds kort hebben alle trainers en coaches een abonnement op Hockey Academy. Dit is een online systeem dat oefenstof bevat voor hockeyteams van alle niveaus en leeftijden, van F'jes tot senioren. Het biedt uitgewerkte trainingen, video’s, animaties, tips en het heeft veld-, zaal en keepersmodules. Via Hockey Academy kunnen trainers en coaches zich optimaal voorbereiden op de trainingen en wedstrijden. Leuk voor hen en leuk voor de teams!

De keuze voor Hockey Academy past in het beleid van Fletiomare om een gedegen hockeytechnische opleiding aan te bieden en de kwaliteit van trainen en spelen te verbeteren. Hockey Academy biedt een doorgaande leerlijn die in lijn is met de visie van de KNHB. Spelgericht- en onbewust leren staan centraal in de oefenstof en de leerlijn. Het draagt bij aan de verdere kwaliteitsverbetering van het technische kader van de club. Later dit seizoen evalueren we de ervaringen en resultaten.

Inloggen
Er zijn twee manieren om gebruik te maken van Hockey Academy; met je computer via de clubwebsite en onderweg via de web app. Hieronder lees je hoe het inloggen werkt.

Inlogprocedure
Website Hockey Academy (handig voor op je computer)

  • ga naar www.fletiomare.nl
  • klik linksboven op "Mijn Fletiomare"
  • log in met je lidnummer & wachtwoord
  • na inloggen kom je in LISA Team
  • Kies bovenin voor "Club”
  • Kies "Hockey Academy”

Hulp nodig bij de website? Bekijk de instructievideo

Web app Hockey Academy (handig voor op je mobiel of tablet):
Het voorbereiden op je training of wedstrijd doe je thuis via de website. De web app kun je gebruiken om specifiek de training van deze week te bekijken, de presentie van je team te registreren en periodiek beoordelingen in te voeren.

  • Ga naar www.fletiomare.nl/ha 
  • Login met je lidnummer en wachtwoord
  • Maak een snelkoppeling voor je beginscherm

Hulp nodig bij de web app? Bekijk de instructievideo