header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

KNHB opleidingen

Vanuit de KNHB zijn er verschillende opleidingen of andere manieren van deskundigheidsbevordering mogelijk middels de KNHB Academie.

 

Hockeytrainer 2 - Jongste Jeugd

De HT2 - Jongste Jeugd opleiding stoomt u, met ondersteuning van de praktijkbegeleider uit uw vereniging, klaar voor een goede training en coaching van 3-, 6-, en 8-tallen. Voor meer informatie: Klik hier!

 

Hockeytrainer 2 - Elftal

Deze opleiding is voor (Beginnende) trainers en trainer/coaches van C- en D- Jeugdteams. ?(Beginnende) trainers en trainer/coaches van seniorenteams. ?Visie op leren en opleiden KNHB en Toetsplan HT2 – Elftal. Voor meer informatie: Klik hier!

 

Hockeytrainer 3

Voor wie is deze opleiding? Voor trainers en trainer/coaches van A- en B-jeugdteams. Maar ook voor trainers en trainer/coaches van seniorenteams. Voor meer informatie: Klik hier!

 

Hockeytrainer 4

Middels 25 workshops wordt de cursist een interessant en uitdagend traject aangeboden waarin hij zich kan ontwikkelen tot een trainer/coach voor het hoogste prestatieniveau binnen de jeugd en senioren. Een gevarieerd aanbod bereidt de cursist voor op alle vaardigheden die een aanstaande topcoach in het moderne hockey nodig heeft om binnen en buiten het veld succesvol te kunnen zijn met zijn spelers en zijn team. Voor meer informatie: Klik hier!

 

Keeperstrainer

De KNHB Academie biedt een introductiecursus en gevorderdencursus keeperstrainer aan. Voor meer informatie: Klik hier!

 

 

Bronvermelding: KNHB Academie