header foto
 

MHC Fletiomare sponsoring

 

Een bloeiende hockeyclub biedt kansen voor bedrijven!
Fletiomare is een bloeiende hockeyclub met inmiddels ruim 2.200 leden, daarmee een van de grootste hockeyclubs van het land. Met deze leden behalen we niet alleen sportieve successen, maar bewijst de club een belangrijke sociale ontmoetingsplaats te zijn voor de vele bewoners van Leidsche Rijn en ook daarbuiten.

Met de vele hockeyers, toeschouwers en begeleiders die onze club bezoeken zijn we ook een interessante plek waar bedrijven zich kunnen laten zien. Graag bieden wij bedrijven sponsormogelijkheden aan met daarbij voor elk wat wils. Of het u nu gaat om zichtbaar te zijn voor een groot en interessant publiek, het sponsoren van het team van uw kind, of het simpelweg ondersteunen van de belangrijke maatschappelijke rol die wij als sportclub in onze regio hebben.

Heeft u interesse om sponsor te worden van onze mooie club?
Wij bieden u of uw bedrijf graag een oplossing op maat, dat verder kan gaan dan een bord op het veld. Denk hierbij aan exposure bij evenementen, sponsoring van horeca, digitale zichtbaarheid, uw bedrijfsnaam op kleding of op andere elementen van het complex. Graag bespreken we met u wat mogelijk is en wat het beste bij uw bedrijf past.

Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neem contact op met iemand van de sponsorcommissie of stuur een berichtje naar [email protected].

Graag tot binnenkort!

Heeft u interesse om een van onze teams aan te kleden?
Een hockeyteam sponsoren is een mooie manier om het team van uw kind te helpen en tegelijk aandacht op uw bedrijf te vestigen. Voor de teamkleding van Fletiomare hebben wij een contract met onze partner Hockeygear (www.hockeygear.eu), die u talloze mogelijkheden biedt voor teamaankleding. Zie hiervoor de sponsormap. Standaard teamsponsoring is alleen mogelijk voor trainingsartikelen. Voor zichtbaarheid op wedstrijdkleding maken we specifiekere afspraken met
sponsors.

Let op: voor deze vorm van zichtbaarheid rekent de club een bijdrage van €200,- per jaar, exclusief BTW. Het is helaas niet toegestaan om zonder overleg het Fletiomare logo op kleding van een andere leverancier te laten drukken.

Wilt u teamsponsor worden? Dan kunt u de kleding direct bij Hockeygear bestellen via [email protected]. Maar wilt u dan ook een berichtje sturen naar [email protected].