header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaalhockey Senioren

Seizoen 2014-2015


Bericht - Oktober 2014

Zaalhockey: Het is ons gelukt!

Heren 1, Dames 1 en Dames 3 gaan zaalhockey competitie spelen.Ook alle juniorenteams en jongste jeugd zijn geplaatst voor de competitie.
Nieuw dit jaar: twee zondag jeugd teams MD21 en MD22.

Eind oktober/begin november krijgen jullie weer bericht van ons (o.a. contributie/voorlichtingsavond).Als bekend is wie er kunnen gaan trainen dan horen jullie dit natuurlijk zo spoedig mogelijk.

We gaan er weer een mooi zaalhockeyseizoen van maken,


Nicole de Boer
namens de zaalhockeycommissieBericht - September 2014

 

Beste aanvoerders,

Het hockeyseizoen gaat bijna van start en dat betekent dat de zaalhockeycommissie is begonnen met de voorbereidingen voor het komende zaalhockeyseizoen.

Voor het zaalhockeyseizoen 2014 – 2015 hopen wij dat er meer seniorenteams kunnen deelnemen aan de competitie. 


Er blijft een nadeel en dat is de beperkte mogelijkheid om te trainen in de zaal.

Wij kunnen dan ook geen enkele garantie geven op trainingsuren in de zaal. Echter heb je als team natuurlijk wel de mogelijkheid om op het veld te trainen met de zaalhockeybalken.

We willen jullie dan ook de mogelijkheid bieden om je team op te geven voor de competitie. Opgave kan vóór 13 september 2014 op [email protected] 

De kosten verbonden aan deelname van de zaalhockeycompetitie zijn € 255,- per team. 

Als er eventueel trainingsuren vrij zijn dan komt het bedrag op ongeveer € 850,- per team.

Graag bij aanmelding aangeven of je alleen de competitie wilt spelen of (als er dus trainingsuren zijn) ook wilt trainen. 

Als er trainingsuren beschikbaar zijn dan begint de zaalhockeytraining 3 weken voor de competitie, dus in de week van 17 november. In de kerstvakantie zijn er geen trainingen.

LET OP! De inschrijving bij de KNHB is vanaf 22 september definitief. 

Na deze datum zijn er bij opzegging kosten aan verbonden!


Informatie betreffende de competitie

In de periode december 2014 t/m februari 2015 speelt elk team een competitie in diverse sporthallen in de regio. Er is een mogelijkheid dat dit seizoen onze thuiswedstrijden in andere hallen in de regio worden gespeeld. Als seniorenteam moet je in de zaal 1 scheidsrechter per wedstrijd leveren. De competitie wordt gespeeld in dagdelen op zaterdag of zondag. Het volledige programma is begin november bekend. De speeldagen zijn: 6/7 december; 13/14 december; 4 januari; 10/11 januari; 17/18 januari; 24/25 januari; 31 januari/

1 februari; 7/8 februari.


Eventuele extra kosten

- Aanschaf zaalhockeystick (het gebruik van een zaalhockeystick is verplicht). 

- De juiste sportschoenen zijn noodzakelijk, het schoeisel mag geen (zwarte) zolen hebben     

  die strepen achterlaat op de vloer.

- Geadviseerd wordt om te spelen met een handschoen met hele vingers. 

- Keepers moeten speciale hoezen en riempjes gebruiken

- Verder moeten ook de keeperstassen bekeken worden, deze mogen niet afgeven (denk aan de wielen onder de verrijdbare tassen).

Wij kijken weer uit naar een prachtig zaalhockeyseizoen!

Met vriendelijke groet,

Zaalhockeycommissie MHC Fletiomare