download onze app
iOS app Android app
Senioren hockey 
Bij MHC Fletiomare is het mogelijk om prestatiegericht maar ook recreatief te hockeyen. Voor iedere categorie of niveau speler is er wel plaats in een van onze teams. Heb je interesse voor prestatiegericht hockey in Heren 1 of Dames 1 of eventueel in de daaraan gekoppelde Heren 2 of Dames 2 teams geef dat dan duidelijk aan bij de aanmelding.
 
Seniorenhockey is onderverdeeld in de volgende categorieën:

- Senioren Heren en Dames: indien op 1 oktober van het lopende seizoen 18 jaar of ouder.
- Veteranen Heren: indien op 1 oktober van het lopende seizoen 35 jaar of ouder.        
- Veteranen Dames: indien op 1 oktober van het lopende seizoen 30 jaar of ouder.
- Veteranen L (Heren): indien op 1 oktober van het lopende seizoen 45 jaar of ouder.

MHC Fletiomare is een vereniging die in een korte tijd enorm gegroeid is van 30 naar meer dan 1700 leden. Dit was alleen mogelijk door de fantastische inzet van vele vrijwilligers samen met een professioneel team van coaches, trainers, managers en bestuursleden. Wij verwachten daarom ook dat ieder lid bereid is om op de een of andere manier als vrijwilliger zich voor de Fletiomare in te zetten, immers zonder vrijwilligers is er geen vereniging!!!

Momenteel hebben we meer junior- dan seniorleden en daarom hebben wij op de zondag voldoende ruimte om senioren op ieders niveau te plaatsen.

Wil je eventueel met een aantal vrienden of met een volledig team naar MHC Fletiomare komen dan zijn hier ook mogelijkheden voor. Wij streven er echter naar om, gezien het gewenste clubgevoel, geen "gesloten” teams te vormen. Aanmelden liefst voor 1 mei aangezien de seniorencommissie in overleg met aanvoerders en de technische- en juniorencommissie kort daarna starten met het indelen van de huidige of eventueel nieuw te vormen teams voor het daaropvolgende seizoen. Na 1 mei, maar ook lopende het seizoen, kunnen de aanmeldingen enkel gehonoreerd worden indien er plaats is in een van de dan bestaande teams.

Aanmelden dient altijd via de website te gebeuren waardoor je door het invullen van het aanmeldingsformulier ons duidelijkheid geeft wat je wensen maar ook wat je hockeyervaringen zijn. De seniorencommissie zal je dan per telefoon of e-mail benaderen en voorstellen om met een passend team op proef mee te trainen. Na een of twee vrijblijvende trainingen kunnen we je na wederzijds goedvinden in een team indelen waardoor je aanmelding omgezet wordt in een lidmaatschap met de daaraan verbonden verplichtingen zoals uiteraard contributie. Meedoen met een selectieprocedure voor een prestatieteam is na gebleken geschiktheid tijdens de proeftrainingen uiteraard ook mogelijk.

Als er vooraf vragen zijn kan je dat uiteraard altijd per mail stellen aan:
- Senioren Heren: [email protected]
- Senioren Dames: [email protected]
- Veteranen Heren: [email protected]
- Veteranen Dames: [email protected]
- Veteranen L (Heren): [email protected]
 

Sportiviteit en Respect

We willen met plezier hockeyen bij Fletiomare. Daar hoort sportief gedrag bij.

Het bestuur van Fletiomare stimuleert alle leden, ouders, trainers en coaches zich 
sportief te gedragen en zich te houden aan 10 gedragsregels:

 

1. Moedig je team op een positieve manier aan.
2. Geef (tijdens de wedstrijd) geen commentaar op de scheidsrechter.
3. Respecteer de coach en bemoei je niet ongevraagd met de tactiek of opstelling.
4. Wees gastvrij voor je tegenstander en een sportieve winnaar of verliezer (dus geen fysiek of verbaal geweld in het veld).
5. Zorg dat je op tijd bent voor de wedstrijd en de voorbereiding en kom in officieel fletiomare-tenue.
6. Kom op tijd op de training en doe actief en op een positieve manier mee (mobiel uit).
7. Neem kopjes, glazen en flesjes mee naar het clubhuis en ruim afval op. Neem de spullen mee van het veld. Laat kleedkamers en toiletten schoon achter.
8. Houd het clubhuis in ere en parkeer je auto/fiets/brommer op de bestemde plekken en zorg dat deze niet in de weg staat. 
9. Communiceer altijd respectvol (mondeling,schriftelijk en via social media).
10. Help mee bij Fletiomare! Met trainingen, coachen, fluiten, commissiewerk of het organiseren van andere activiteiten. 


Aanmelden voor open selectie trainingen Heren 1 en Dames 1

Elk seizoen organiseert de Technische Commissie in de periode juni/augustus een aantal open selectie trainingen voor Heren 1 en Dames 1. Wil jij jouw bijdrage leveren aan de ambities van Fletiomare met haar 1e Heren en 1e Dames team? Ben jij dus zelf ook ambitieus en wil je graag deel uitmaken van een gezellig team op een sfeervolle vereniging?  Meld je dan aan via [email protected]. Ook voor verdere vragen kun je een e-mail sturen naar dit adres.

 

Data van de open selectie trainingen voor Heren 1 en Dames 1 worden ruim van te voren gepubliceerd op de website van Fletiomare op de homepage en de nieuwspagina van Senioren.