header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Senioren hockey

 

Als je 18 jaar of ouder bent en je wilt hockeyen, dan ben je bij MHC Fletiomare van harte welkom! Binnen de senioren is er ruimte voor prestatiegericht en recreatief hockey. We bieden iedereen de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau met veel plezier te hockeyen; we zijn in (bijna) alle KNHB-klassen vertegenwoordigd! Ook zaalhockey is mogelijk voor alle seniorenteams bij MHC Fletiomare. We beschikken zelfs over een eigen dubbele blaashal!

Een hockeyzondag bij MHC Fletiomare staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Er gaat geen zondag voorbij zonder hockey, maar ook niet zonder een gezellig drankje met je team- en clubgenoten op het terras of in het clubhuis. Er spelen elke zondag zo’n 10 seniorenteams thuis dus er is altijd genoeg te beleven. Meerdere keren per jaar organiseren we een ‘TD’, dit zijn hockeyzondagen waarop we extra uitpakken met bijvoorbeeld een DJ, lekkere hapjes en veel gezelligheid.


Prestatiegericht hockey

Bij Dames 1 en Heren 1 ligt de nadruk op de prestatie. Momenteel speelt Dames 1 in de overgangsklasse en Heren 1 in de eerste klasse. Ook Dames 2 en Heren 2 behoren tot de selectieteams. Wil jij jouw bijdrage leveren aan de ambities van Fletiomare en wil je graag deel uitmaken van een gezellig prestatief team op een sfeervolle vereniging?Meld je dan aan via [email protected].


Recreatief hockey

Naast de prestatiegerichte teams zijn er recreatieve teams. Bij deze teams ligt de nadruk niet alleen op het hockey en het presteren, maar ook op de gezelligheid. De teams worden in samenspraak met de aanvoerders samengesteld waarbij geprobeerd wordt rekening te houden met de persoonlijke voorkeuren van de spelers.


Jong Senioren

Ben je tussen de 17 en 25 jaar en wil je graag met een vrienden- of vriendinnenteam hockeyen tegen teams met spelers van je eigen leeftijd? Dan is de Jong Senioren competitie de perfecte uitkomst! Deze vrij nieuwe competitievorm heeft zijn succes bewezen en is populair onder jongeren.


Veteranen

Heren vanaf 35 jaar en dames vanaf 30 jaar kunnen bij MHC Fletiomare terecht in een van de veteranenteams. Een speciaal plekje is er voor onze veteranen HVL. In dit team spelen heren van 45+ jaar oud. Heb je interesse, dan brengen we je graag in contact met de aanvoerders van de teams.


Zelf een team oprichten?

MHC Fletiomare heeft bij de senioren plek voor complete teams in alle KNHB- klassen. Wil je overstappen met je hele team vanaf een andere club, neem dan contact op met [email protected] voor de mogelijkheden.


Trimhockey

We bieden vier avonden per week een trimhockeygroep, op diverse niveaus. Trimhockey is een goede manier om de sport te leren kennen en de basistechnieken te leren onder begeleiding van een trainer of om het hockeyen weer op te pakken zonder gebonden te zijn aan een vast team. Later doorstromen naar een regulier seniorenteam kan en komt veel voor.

Meer informatie lees je op deze pagina.


Enthousiast?

Enthousiast geworden en heb je zin om een keer mee te hockeyen om te kijken of het iets voor je is? Dat kan altijd. Stuur ons een e-mailof kom gewoon eens langs op een van de gezellige hockeyzondagen! Wil je je direct inschrijven? Vul dan het online formulier in en geef aan wat je wensen en hockeyervaringen zijn.

 

Contactgegevens

·Senioren Heren:[email protected]

·Senioren Dames:[email protected]

·Veteranen Heren:[email protected]

·Veteranen Dames:[email protected]