header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Route en contact

Contact

MHC Fletiomare (Sportpark Fletiomare Novum)
Alendorperplaats 1
3451 GZ Vleuten

E-mail: [email protected]
Telefoonnummer Clubhuis: 030 677 40 26
Let op: bereikbaar tijdens openingstijden bar (doordeweeks vanaf 16.00 uur, competitieweekenden vanaf 8.30 uur)


Postadres:
Postbus 101
3454 ZJ De Meern

Let op: Op de toegangsweg naar MHC Fletiomare, de Alendorperweg, is de toegestane snelheid maximaal 30 km/uur. Er wordt regelmatig gecontroleerd en hardrijders worden beboet. We vragen al onze bezoekers zich te houden aan de maximum snelheid.


Routebeschrijving per auto
Vanuit richting Utrecht via de A12 en Den Bosch via A2: 
Vanuit Oudenrijn volgt u de borden Den Haag
Na knooppunt Oudenrijn eerste afslag De Meern (nr. 15)
Bij verkeerslichten direct na afrit rechtsaf richting De Meern-Centrum
Rechtdoor rijden bij de verkeerslichten (C.H. Letschertweg) en bij de eerst rotonde linksaf (Oudenrijnseweg). Deze weg volgen tot het einde en dan linksaf. Op de volgende rotonde rechts aanhouden (weg vervolgen) en bij de rotonde daarna tweede afslag rechts. Op de rotonde die daar op volgt eerste weg rechtsaf en dan na een paar honderd meter de eerste linksaf (Alendorperweg) en deze weg blijven volgen tot de ingang van het sportpark aan de linkerzijde. 

Vanuit richting Den Haag via de A12:
Vanaf snelweg Den Haag-Utrecht, afslag De Meern
Bij verkeerslichten direct na afrit linksaf richting De Meern-Centrum
Onder het viaduct door en bij de verkeerslichten rechts af (C.H. Letschertweg)
Zie verder beschrijving vanuit richting Utrecht via de A12 

Vanuit richting Amsterdam via A2:
Vanaf snelweg afrit 8 en richting De Meern- Provinciale weg N198 (Letschertweg) ca. 2,5 km blijven volgen en bij de eerste rotonde rechtsaf (Oudenrijnseweg)
Zie verder beschrijving vanuit richting Utrecht

Vanuit richting Utrecht centrum:
Via de Martin Luther Kinglaan (langs zwembad Den Hommel)
Zie verder beschrijving vanuit richting Amsterdam

Er zijn ook meerdere borden met een verwijzing naar 'Sportpark Fletiomare Novum'.

Routebeschrijving per openbaar vervoer
Vanaf NS-station Terwijde: 
Lopen richting De Meern volgen (ca. 15 min. lopen), via de Utrechtseweg, rechtsaf naar ’t Zand, voor de rotonde rechtsaf naar de Alendorperweg en deze blijven volgen tot de ingang van het Sportpark aan de linkerhand. Bus 26 zie ook hieronder.

Vanaf NS-station Utrecht:
Bus 127 van het GVU (Utrecht/Breukelen), de bushalte (Noorderbreedte) in de directe nabijheid van de toegangsweg naar het sportpark van VV De Meern, via welk terrein over het algemeen ook het hockeyterrein is te bereiken.

Bus 26:
Vanaf NS station Utrecht of Terwijde: buslijn 26 tot aan de bushalte 'Tweede Westerparklaan'. Na uitstappen de Derde Westerparklaan uitlopen en aan het einde links (Parkzichtlaan). Even later na ongeveer 250m rechts (Alendorperweg). Dan doorlopen tot aan het begin van het park (ong 1 km) te herkennen aan het bord 'Sportpark Fletiomare Novum'.