header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Junioren en de keepersmaterialen

De materiaalcommissie zorgt voor de keepersmaterialen voor alle teams binnen MHC Fletiomare. Elk junioren team ontvangt van MHC Fletiomare een keeperstas met legguards, klompen, keepershandschoenen, elleboogbeschermers, een helm en een body protector. Afhankelijk van het niveau, grootte en leeftijd wordt bepaald welke soort en kwaliteit materialen de keeper nodig heeft. Een tok wordt niet door MHC Fletiomare verstrekt, maar kan eventueel door het team of de keeper zelf worden aangeschaft.

 

We trachten ook voor elke keeper een locker beschikbaar te stellen, maar gezien de grootte van de club en de sterke uitbreiding van het aantal teams is dat nog niet altijd mogelijk.


Cornermaskers

Elk juniorenteam ontvangt ook 2 cornermaskers. Deze worden aan de keeper uitgereikt. De verantwoordelijkheid voor het niet kwijtraken van de cornermaskers ligt vanzelfsprekend bij het gehele team. Bij het kwijtraken van de cornersmaskers wordt een vergoeding van € 45,- per masker gevraagd.

 

Kapotte materialen of kwijtgeraakte materialen

Wanneer tijdens het seizoen materialen kapot gaan dient dit gemeld te worden aan de materiaalcommissie, zodat deze vervangen kunnen worden. De materiaalcommissie is bereikbaar via [email protected]. Demateriaalcommissie heeft een spreekuur waarop keepers langs kunnen komen om de materialen te vervangen.

Eventuele kwijtgeraakte materialen kunnen ook vervangen worden en afhankelijk van de reden kan hiervoor een vergoeding gevraagd worden.

 

Riempjes

Een van de meeste voorkomende problemen gedurende het seizoen zijn versleten riempjes. Deze zijn op de zaterdagen ook af te halen bij de Fifocorner die beschikken over een ruime voorraad.


Spreekuur Materiaalcommissie

Op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur is er een materiaalspreekuur waar materialen vervangen en gecontroleerd kunnen worden. Graag wel van te voren aanmelden via [email protected], zodat er in ieder geval iemand van de commissie aanwezig is.


Contactpersonen

De materiaalcommissie bestaat uit 2 personen:

Pim Foster

Chris Kuipers

[email protected]