header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Afgelastingenprocedure junioren

Trainingen
De Technische Commissie beoordeelt de bespeelbaarheid van de velden gedurende de week op trainingsdagen. Indien trainingen worden afgelast zal dit uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training op onze website vermeld staan. 

Wedstrijden
De Keurmeester keurt de velden voor de zaterdagwedstrijden. Zodra bekend is dat wedstrijden op Fletiomare zijn afgelast omdat het veld niet bespeelbaar is, wordt dit direct bekend gemaakt op de voorpagina van onze website. Redenen voor afgelasten zijn ondermeer sneeuw/rijp/ijs op de kunstgrasvelden en ernstige en langdurige vorst waardoor de kunstgrasvelden bevroren zijn. 

Thuis-wedstrijden
Bij een afgelasting op vrijdag, voorafgaand aan de wedstrijddag van zaterdag, wordt de afgelasting op de website vermeldt. Coaches / teambegeleiders / spelers kijk altijd zelf op de website, je wordt niet gebeld! Bezoekende clubs worden gemaild. Bij een afgelasting laat op vrijdagavond of vroeg op zaterdagmorgen belt het Fletiomare 
Wedstrijdsecretariaat de ons bezoekende clubs. Thuisspelende Fletiomare teams worden ook dan niet gebeld maar worden geacht zelf onze website te checken. 

Uit-wedstrijden
Bij afgelasting van een uitwedstijd wordt dit ook vermeld op onze website, maar kijk ook altijd op de website van de tegenpartij als je uit moet spelen, ook daar zal informatie over afgelastingen worden gepubliceerd.

Let op
Het is goed mogelijk dat in geval van afgelastingen op zaterdagochtend alleen een deel van de wedstrijden wordt afgelast. Later op de dag kunnen dan alsnog wedstrijden doorgaan. Dit zal altijd duidelijk op onze website te lezen zijn. Het is dus belangrijk dat de spelers, coaches, teambegeleiders en scheidsrechters goed de website in de gaten houden.


Wanneer alle thuiswedstrijden afgelast worden, is het clubhuis tot 10.30 uur open. Uitspelende teams zijn dan in de mogelijkheid om hun keepersspullen op te halen.


Het kan voorkomen dat de wedstrijden ’s middags weer gewoon doorgaan. Dit moet duidelijk op de Fletiomare-site vermeld staan.


Wedstrijdformulieren

Als een wedstrijd niet doorgaat, hoeft er geen wedstrijdformulier te worden ingevuld. De coach/teambegeleider moet bij een onverwachte afgelasting van een uitwedstrijd dit te allen tijde op de betreffende wedstrijddag melden aan het wedstrijdsecretariaat (wedstrij[email protected] of [email protected]). Het wedstrijdsecretariaat moet een afgelastingenformulier inleveren bij de bond, met de reden voor afgelasting.