header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zondag Jeugd Hockey (ZJH)

Ontstaan ZondagJeugdHockey (ZJH) 
ZondagJeugdHockey is in 2007 begonnen voor de categorie Jongste Jeugd die op wachtlijsten stond bij verenigingen in het district Midden Nederland. Inmiddels is de Zondag Jeugd Competitie (ZoJeCo) een zelfstandige tak binnen de KNHB. De competitie richtte zich op kinderen van 6 tot 12 jaar, maar inmiddels zijn er in de ZoJeCo ook al teams in de D en C categorie en in de nabije toekomst mogelijk ook in de B-categorie. Doel van deze hockeycompetitie op zondagochtend is om de jeugd, die bij gebrek aan veld- en trainerscapaciteit niet deel kunnen nemen aan de reguliere zaterdagcompetitie, de mogelijkheid te bieden om te kunnen hockeyen.

ZondagJeugdHockey (ZJH) bij MHC Fletiomare 
In 2012 is MHC Fletiomare begonnen met deelname aan de zondagcompetitie. Waar in 2012 nog een duidelijke scheiding was tussen de reguliere zaterdag hockey en de zojeco, is met ingang van seizoen 2016/2017 het onderscheid nog nauwelijks zichtbaar. Het trainingsaanbod is vrijwel geheel gelijk getrokken en alle activiteiten op de vereniging zijn gecombineerd voor alle kinderen in alle categorieën. 

Over de competitie
Deelnemende verenigingen zijn naast MHC Fletiomare, Maarssen, Naarden, ‘t Spanderbosch, Gooische, Eemvallei, Leusden en IJburg. De competitie wordt georganiseerd in toernooivorm. Er worden 2x 10 wedstrijden op zondagochtenden gespeeld (voor de winterstop 10x en na de winterstop 10x). 

Lid worden van de Zondag Jeugd Competitie
Het is mogelijk kinderen specifiek aan te melden voor de zaterdag- en/of zondagcompetitie. De inschrijfperiode voor het zondag-lidmaatschap is gelijk aan die voor het zaterdag-lidmaatschap.
Let op: wilt u uw kind inschrijven voor zowel de zaterdag als de zondag, dan dient u dat expliciet aan te geven! 
Kijk op onze website wanneer u uw kind kunt inschrijven.