header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaalhockey Jongste Jeugd 8-tallen

Seizoen 2014-2015

Bericht - Oktober 2014

 

Zaalhockey: Het is ons gelukt!

Heren 1, Dames 1 en Dames 3 gaan zaalhockey competitie spelen.Ook alle juniorenteams en jongste jeugd zijn geplaatst voor de competitie.
Nieuw dit jaar: twee zondag jeugd teams MD21 en MD22.

Eind oktober/begin november krijgen jullie weer bericht van ons (o.a. contributie/voorlichtingsavond).Als bekend is wie er kunnen gaan trainen dan horen jullie dit natuurlijk zo spoedig mogelijk.

We gaan er weer een mooi zaalhockeyseizoen van maken,


Nicole de Boer
namens de zaalhockeycommissieBericht - September 2014

Beste coaches en teambegeleiders,

 


Het hockeyseizoen gaat bijna van start en dat betekent dat de zaalhockeycommissie is begonnen met de voorbereidingen voor het komende zaalhockeyseizoen.


Zoals het er nu naar uit ziet kunnen wij alle juniorenteams laten deelnemen aan de zaalhockeycompetitie echter de definitieve bevestiging hebben we pas begin oktober.


Helaas zijn er dit jaar minder trainingsuren te verdelen en zal de technische commissie op een later moment een beslissing nemen over welke teams gaan trainen.


Wat we nu wel zeker weten is dat er voor een groot aantal breedteteams beperkt of zelfs geen trainingsplek is. Gelukkig kunnen we wel voor deze teams op het veld de mogelijkheid bieden om de trainen met de zaalhockeybalken.


Je kunt je team opgeven vóór 13 september 2014 op [email protected] Wij stellen het erg op prijs als alle teams z.s.m. een reactie geven. Zo weten wij dat alle informatie bij de teams is aangekomen!


Van alle teams willen we graag weten of zij ook willen trainen. Mocht het zo zijn dat er uren beschikbaar zijn dan zal de TC proberen een trainer te verzorgen voor dat uur maar dit is niet gegarandeerd.


De zaaltrainingen beginnen 3 weken voor de competitie, dus in de week van 17 november. In de kerstvakantie zijn er geen trainingen. Het trainingsschema volgt.


In de periode december 2014 t/m februari 2015 speelt elk team een competitie in diverse sporthallen in de regio. Dit jaar is er een mogelijkheid dat de thuiswedstrijden in andere hallen in de regio worden gespeeld. De competitie wordt gespeeld in blokken van twee uur op zaterdag en/of zondag. Het volledige programma is begin november bekend. De speeldagen zijn: 6/7 december; 13/14 december; 4 januari; 10/11 januari; 17/18 januari; 24/25 januari; 31januari/1 februari; 7/8 februari.


Aan zaalhockey zijn extra kosten verbonden.


- H1 en D1: ongeveer € 1100,- (bijzonderheid: trainingen van 1 ½ uur)


- De eerstelijn- & opleidingsteams ongeveer € 950,- dit i.v.m. inschrijving van extra competitieteams door selectie, informatie hierover volgt later.


- De teams die trainen+competitie spelen: ongeveer € 850,-


- De teams die alleen competitie spelen: ongeveer € 255,-


Het bedrag voor deelname wordt gedeeld door het aantal spelers per team (gemiddeld 13). Doen er minder spelers mee wordt het bedrag per speler hoger, doen er meer spelers mee wordt het bedrag per speler lager. In dit bedrag is de zaalhuur opgenomen voor trainingen en deelname aan de competitie. De bijdrage zal worden geïnd door de teambegeleiding en als totaal bedrag overgemaakt aan de zaalhockeycommissie. Het exacte bedrag per team zal zo snel mogelijk door ons worden bekend gemaakt.


LET OP! De inschrijving bij de KNHB is vanaf 22 september definitief. Na deze datum zijn er bij opzegging kosten aan verbonden!


Eventuele extra kosten:


- Aanschaf zaalhockeystick (het gebruik van een zaalhockeystick is verplicht).


- De juiste sportschoenen zijn noodzakelijk, het schoeisel mag geen (zwarte) zolen hebben die strepen achterlaat op de vloer.


- Geadviseerd wordt om te spelen met een handschoen met hele vingers.


- Keepers moeten speciale hoezen en riempjes gebruiken


- Verder moeten ook de keeperstassen bekeken worden, deze mogen niet afgeven (denk aan de wielen onder de verrijdbare tassen).


Wij kijken weer uit naar een prachtig zaalhockeyseizoen!


Met vriendelijke groet,


Zaalhockeycommissie MHC Fletiomare