header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Jongste jeugd en de keepersmaterialen

De materiaalcommissie zorgt voor de keepersmaterialen voor alle teams binnen MHC Fletiomare. Elk jongste jeugd team ontvangt van MHC Fletiomare een keeperstas met legguards, klompen, keepershandschoenen, een helm en een body protector. De E8 teams ontvangen ook nog een keepersbroek. Deze materialen zijn ruim voldoende om de keepers te beschermen tijdens de wedstrijden en de trainingen.

 

Een tok wordt niet door MHC Fletiomare verstrekt, maar kan eventueel door het team zelf worden aangeschaft. Cornermaskers zijn in deze categorie nog niet nodig en worden daarom ook niet vanuit de club verstrekt.

 

De materialen worden aan het begin van het seizoen uitgedeeld en dienen aan het einde van het seizoen weer te worden ingeleverd. Hiervoor ondertekent het team een bruikleen formulier.


Kapotte materialen of kwijtgeraakte materialen

Wanneer tijdens het seizoen materialen kapot gaan dient dit gemeld te worden aan de materiaalcommissie, zodat deze vervangen kunnen worden. De materiaalcommissie is bereikbaar via [email protected]. De materiaalcommissie heeft een spreekuur waarop keepers langs kunnen komen om de materialen te vervangen. Eventuele kwijtgeraakte materialen kunnen ook vervangen worden en afhankelijk van de reden kan hiervoor een vergoeding gevraagd worden.

 

Riempjes

Een van de meeste voorkomende problemen gedurende het seizoen zijn versleten riempjes. Deze zijn op de zaterdagen ook af te halen bij de Fifocorner die beschikken over een ruime voorraad.

 

Spreekuur materiaalcommissie

Op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur is er een materiaalspreekuur waar materialen vervangen en gecontroleerd kunnen worden. Graag wel van te voren aanmelden via [email protected], zodat er in ieder geval iemand aanwezig is.


Contactpersonen

De materiaalcommissie bestaat uit 2 personen:

Pim Foster

Chris Kuipers

[email protected]