header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Veilig Sport Klimaat

Samen naar een veiliger sportklimaat op het hockeyveld
We willen met plezier hockeyen bij Fletiomare. Daar hoort sportief gedrag bij. Het bestuur van Fletiomare verwacht dat alle leden, ouders, trainers en coaches zich sportief gedragen en dat zij zich houden aan onze 10 gedragsregels. 


Sportiviteit en respect: het begint bij jou!

1. Gedraag je sportief op het veld en langs de lijn
2. Wees gastvrij voor je tegenstander en wees een sportieve winnaar of verliezer
3.  Respecteer de coach
4.  Respecteer de scheidsrechters
5.  Kom op tijd en speel wedstrijden altijd in officieel tenue
6.  Doe actief mee tijdens de trainingen
7.  Houd velden, terrein en Paviljoen netjes
8.  Parkeer je fiets/auto op de bestemde plaats en houd in- en uitgangen rondom het veld vrij
9.  Communiceer altijd met respect, zowel mondeling, schriftelijk als via sociale media
10. Doe mee zodat Fletiomare een grote sportieve en respectvolle vereniging blijft.

Versterking veilige sportomgeving

Bij MHC Fletiomare is iedereen welkom en wensen wij een omgeving te creƫren waarin iedereen zich veilig voelt. Om deze taak beter uit te kunnen voeren heeft het bestuur van MHC Fletiomare besloten cameratoezicht toe te passen.
Voor dit cameratoezicht is dit protocol opgesteld, conform de richtlijnen van de AVG


Commissie
De commissie Veilig Sport Klimaat (VSK) is een aantal jaren geleden opgesteld in lijn met visie van de KNHB. De KNHB vindt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van sport en zet daarom in op een veilige sportomgeving. De commissieleden van Fletiomare zetten zich in voor een sportieve en veilige sfeer op de club en het hockeyveld in het algemeen. Zo wordt er actie genomen op meldingen op gele kaarten, begeleiden we gesprekken tussen club/team genoten als daar behoefte aan is, treden we op bij misstanden en nemen we de algehele veiligheid op de club en van haar leden in ogenschouw. 

Contact
Mocht je behoefte hebben aan bemiddeling, heb je een suggestie of wil je iets melden, neem dan contact met ons op via: [email protected]. Voor een overzicht van de commissieleden en hun contactgegevens, kijk hier. Het is ook mogelijk om je te richten tot de vertrouwenspersoon  van Fletiomare indien je je daar prettiger bij voelt.