download onze app
iOS app Android app
Planning en reserveringen 

Te reserveren velden of ruimtes in één overzicht!

Voor het reserveren van velden of verschillende ruimtes in ons clubhuis is er een overzicht gemaakt waarin iedereen kan zien waar en wanneer er reserveringen geplaatst zijn. Kijk dus eerst goed of er uberhaupt ruimte is wanneer je een reservering wilt plaatsen.


Rooster Planning

Om snel naar het overzicht te gaan van de planning klik hier.


Overzicht

In een excel document kun je in een helder overzicht bekijken waar en wanneer er reserveringen zijn geplaatst. Voor het document  klik hier.

 

In beeld verschijnt allereerst een plattegrond van het clubhuis. Hier kun je zien welke ruimtes er te reserveren zijn. In de tabbladen eronder (kaart, weekrooster veld, clubhuis) kun je naar het gewenste overzicht gaan. Voor het reserveren van bijvoorbeeld de bestuurskamer ga je naar het tabblad 'clubhuis'. Voor een reservering van een veld ga je naar 'weekrooster veld'.

 

Vervolgens verschijnt het overzicht. Scroll naar de week waar je een reservering wilt plaatsen. Nu kun je zien waar er nog plek is voor een reservering.

 

Plaatsen van een reservering

Voor het plaatsen van een reservering stuur je een e-mail naar [email protected]. Meld in je e-mail het volgende:

Je naam en contact gegevens;
Het team waar je de reservering voor plaatst;
De data en tijden van je reservering(en);
Welke ruimte of veld je wilt reserveren en of het dan om een half veld (=training) of heel veld (=oefenwedstrijd) gaat.

 

Je kunt vervolgens een e-mail terug verwachten van 'Planning' met een eventueel akkoord van je aanvraag. De aanvraag wordt meteen verwerkt in het excel document. Hier kun je dan je aanvraag terug vinden.

 

Huren van Clubhuis en/of velden door een externe partij

Voor activiteiten is het mogelijk velden of ruimte in het Paviljoen te reserveren/huren. Voor meer informatie over de mogelijkheden en eventuele kosten kunt u een e-mail sturen naar [email protected].