Verhuizen en wijzigen gegevens 

Veel communicatie vindt inmiddels plaats via e-mail. Het is daarom van groot belang dat wij de e-mailadressen van alle leden juist in de administratie hebben staan. Voor leden die al kunnen inloggen op de website is het eenvoudig om zelf het email adres te wijzigen via 'instellingen'.

Het blijft echter van belang om in geval van verhuizing ook een adreswijziging door te geven. Ons adressenbestand wordt bijvoorbeeld nog gebruikt voor het verzenden van het periodieke Hockey.nl Magazine. En voor een actuele teamadministratie voor coaches en teambegeleiders is het ook handig om over alle juiste huisadressen te beschikken. Geef daarom verhuizingen altijd door aan de ledenadministratie via [email protected].

Ook is het van groot belang dat het GSM-nummer in de ledenadministratie klopt. Momenteel worden mobiele nummers gebruikt voor sms berichten over het digitale wedstrijdformulier en voor het sms-en van scheidsrechter. In de toekomst gaan we de GSM-nummers ook gebruiken voor het gericht versturen van urgente berichten. Denk bijvoorbeeld aan een groeps-sms in geval van afgelastingen of wijziging in wedstrijdtijden.