header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Accommodatie algemeen

In het voorjaar van 2007 werd het sportcomplex Fletiomare Novum (Vleuten-De Meern) in gebruik genomen. Een modern clubhuis met een modern ingerichte keuken, een multifunctionele bar, ruime kleedkamers met douchegelegenheden, een fysio/EHBO-kamer en een ruim clubgedeelte met open haard en destijds 3,5 kunstgrasvelden*.

Bereikbaarheid

Fletiomare Novum ligt aan de Alendorperplaats 1 te Vleuten en is per auto en/of fiets goed bereikbaar. Ons complex heeft een 2e toegang via Het Lint (Maximapark). Deze ingang is uitsluitend per fiets te bereiken, gedurende de wintermaanden is de ingang via Het Lint gesloten (communicatie via de website).


Voor contactgegevens en routebeschrijving: ga naar De Club (route/contact).


Clubhuis

Het Paviljoen beschikt o.a. over 6 kleedkamers met douchegelegenheid, vergaderruimte, lockerruimte en een kamer voor fysiotherapie.


Velden*

MHC Fletiomare beschikt over 1 waterveld, 3 semi-watervelden en 1½ zand-ingestrooide kunstgrasvelden.


Parkeren

Auto’s dienen in de daarvoor bestemde parkeervakken te worden geparkeerd, niet op de stoep of in het gras. Er is 1 invalidenparkeerplaats aanwezig.
De stalling voor fietsen, scooters e.d. bevindt zich links van de hoofdingang. De ingang aan de zijde van Het Lint is uitsluitend per fiets bereikbaar, alwaar eveneens een fietsenstalling aanwezig is.
Fietsen dienen bij late uitwedstrijden buiten het hek van de accommodatie gestald te worden.
De ruimte bij het toegangshek moet in verband met calamiteiten altijd vrij blijven (ambulance, brandweer e.d.).

 

EHBO

EHBO-materiaal is te vinden bij de FifoCorner (op zaterdagen bemand).


AED-defibrilator

Er is een defibrillator bij de bar in het Paviljoen aanwezig.


Fifocorner

De FifoCorner is op zaterdagen bemand (competitie), o.a. voor ontvangst van bezoekende teams.


Rookvrij complex

Het gehele complex van Fletiomare is rookvrij. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast past het bij Fletiomare om iedereen een gezonde en veilige sportomgeving te bieden.


Alcohol

Op zaterdagen mag er vanaf ongeveer 16.00 - 17.00 uur alcohol worden geschonken. Volgens wetgeving mag geen alcohol worden geschonken wanneer meer dan 65% van de aanwezigen onder de 18 jaar is.

 

Honden

Honden dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. Eigenaar van de hond ruimt zelf uitwerpselen op.