header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Versterking veilige sportomgeving: camera's vernieuwd

Nieuws afbeelding 9-4-2024
Als een van de kernwaarden van MHC Fletiomare streven we naar een veilige en inclusieve sportomgeving voor al onze leden. Om dit te versterken, hebben we geïnvesteerd in het vernieuwen van de camera’s in het clubhuis.

Deze vernieuwde camera's zijn zorgvuldig gepositioneerd in de hal en bij toegangspunten. Ze zijn voorzien van technologie om ervoor te zorgen dat alle opgenomen beelden veilig worden opgeslagen en beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang. Bovendien worden de beelden slechts voor een beperkte periode van 28 dagen bewaard.

De opnames zijn alleen toegankelijk voor twee bestuursleden en de technisch beheerder van de club. Dit garandeert dat de privacy van onze leden te allen tijde wordt gerespecteerd en dat de beelden alleen worden gebruikt voor legitieme doeleinden, zoals het handhaven van de veiligheid in ons clubhuis.

Het is van belang voor ons om te benadrukken dat deze vernieuwde camerabeveiliging niet bedoeld is als inbreuk op de privacy van onze leden, maar eerder als een aanvullende veiligheidsmaatregel om een veilige omgeving te waarborgen waarin iedereen vrij kan genieten van de sport. De beelden worden alleen bekeken in gevallen waarin er sprake is van een reële bedreiging voor de veiligheid of wanneer het nodig is voor het handhaven van de regels en normen van onze club.

Als bestuur erkennen we dat het handhaven van een veilige sportomgeving een gedeelde verantwoordelijkheid is. We moedigen daarom alle leden aan om actief bij te dragen aan het behoud van deze veiligheid door zich bewust te zijn van hun gedrag en respect te tonen voor anderen.

We begrijpen dat sommige leden mogelijk vragen of bezorgdheden hebben over de vernieuwde camerabeveiliging. Daarom staan we open voor feedback en suggesties en zullen we transparant communiceren over het gebruik van de beelden en eventuele verdere stappen die worden ondernomen om de veiligheid van onze club te verbeteren.

Samengevat, de vernieuwde camerabeveiliging is een versterking van onze inzet voor het creëren van een veilige sportomgeving voor al onze leden. We blijven ons inzetten om ervoor te zorgen dat onze club een plek blijft waar iedereen met plezier kan hockeyen, wetende dat hun veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd.

Jeroen Kriele [email protected]
Freek Hermkens [email protected]
Bijlage