header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De nieuwe wedstrijdshirts zijn er!

Nieuws afbeelding 17-3-2023

Vanwege onze nieuwe hoofdsponsoren Athlon en Vigr is Fletiomare momenteel bezig met een grote bestel-, en logistieke operatie om de nieuwe wedstrijdshirts met de logo’s van de nieuwe sponsoren op tijd beschikbaar te krijgen voor al onze spelende leden. 

De uitrol is gestart met Dames 1, Heren 1 en enkele lijnjeugdteams. We zijn als club heel blij met, en trots op onze nieuwe sponsoren en willen natuurlijk zo snel mogelijk dat alle leden in een nieuw wedstrijdshirt hun wedstrijden kunnen spelen. 

De sponsorcommissie coördineert de uitrol voor alle teams. De verwachting is dat dit in mei/juni zal plaatsvinden. De kosten van een nieuw thuis-wedstrijdshirt zijn slechts 15 euro per shirt. Leden en teams krijgen t.z.t. meer informatie over het inleveren van het oude shirt en het bestellen van een nieuw wedstrijdshirt in de juiste maat. Ook alle keepers die nu nog een Rabobank keepershirt hebben, zullen via de materiaalcommissie een nieuw keepersshirts in bruikleen krijgen.