header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

15 febr. - 10 april ‘23: Inschrijving nieuwe jeugdleden seizoen 2023/2024

Nieuws afbeelding 25-1-2023

Op 15 februari a.s opent Fletiomare de inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden voor het hockey seizoen 2023/2024 dat na de zomervakantie begint.

Nieuwe jeugdleden kunnen zich van 15 februari tot en met 10 april 2023 aanmelden middels het online inschrijfformulier op de website. Deze periode geldt voor alle jeugdcategorieën. Inschrijvingen vóór deze periode worden niet in behandeling genomen.

Fletiomare verwelkomt in het nieuwe hockeyseizoen graag weer ruim 100 nieuwe kinderen in de leeftijd onder 7 jaar (geboren tussen 1 oktober 2016 en 1 januari 2018).In de oudere leeftijdscategorieën zal ook ruimte zijn om nieuwe jeugdleden te plaatsen.

Sluiting aanmeldperiode
Op 10 april sluit de periode voor de aanmelding van nieuwe jeugdleden. We maken dan de balans op om alle aangemelde kinderen vóór 1 mei te kunnen laten weten of er een plekje voor ze is.Als blijkt dat er voor bepaalde leeftijdscategorieën nog plek is, publiceren we dat vanaf 10 april op de website en blijft voor die leeftijdscategorieën de aanmelding gewoon geopend.

Aannamebeleid
Ieder jaar blijkt in bepaalde leeftijdscategorieën dat het aantal aanmeldingen voor een lidmaatschap bij MHC Fletiomare groter is dan het aantal beschikbare plaatsen Het is hierdoor niet vanzelfsprekend dat iedereen die zich aanmeldt ook lid kan worden. Fletiomare hanteert een aannamebeleid waarin de voorrangsregels en de loting zijn geregeld. Vanaf 15 februari staat het geactualiseerde aannamebeleid op de website onder ‘De Club/Lidmaatschap’.

Voor kinderen van 5 en 6 jaar verwachten we dat er geen loting nodig zal zijn en dat iedereen die zich aanmeldt ook lid kan worden. We hebben voldoende plek voor deze jongste leeftijdsgroep.

Proeftrainingen
In maart 2023 organiseren we traditioneel een serie gratis proeftrainingen voor kinderen tot 8 jaar. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.