header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Doe mee met de Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 21-9-2022

We hebben de kinderen al flink zien oefenen en plezier hebben op het Athletics Skill Model (ASM) Veld, dat in de zomer officieel geopend is. Dit speciale veldje konden we aanleggen met de opbrengsten van twee Grote Clubacties. De laatste Grote Clubactie vond plaats in 2018. In 2022 start de Grote Clubactie op zaterdag 24 september. En Fletiomare doet mee!

 

Doel

Na de Coronajaren kunnen we nu er weer vrijuit voor gaan. Corona heeft ons ook doen inzien, dat afstand op een digitale manier kan worden overbrugd. Onze doelstelling voor de opbrengst van de Grote Clubactie is dit jaar de aanschaf van een Videosysteem. Afhankelijk van het opgehaalde bedrag kunnen we Veld 3 of Veld 5 & 6 voorzien van dit systeem. Met dit systeem is het mogelijk om live mee te kijken, ook als je niet langs de lijn kunt of mag staan – bijvoorbeeld door Corona-maatregelen of omdat je als familielid ver weg woont.


De Grote Clubactie werkwijze

Voor de Jongste Jeugd, Junioren, G-Hockey & Trimhockey leden

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Hoe dit in zijn werk gaat, zie je op de website http://www.clubactie.nl/.

TIP: Scan je eigen QR-code en deel je verkooplink via WhatsApp met familie en vrienden.

Voor de Senioren teams

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150. Ideaal om als team in te zetten bij je werkgever of samen een actie te bedenken. Er is een speciale QR code voor de Superloten.

 

Prijzenpakket

De Grote Clubactie levert een aantal prijzen aan. Daarnaast zal Fletiomare ook zelf een prijzenpakket samenstellen voor de jeugd en volwassenen met veel leuke individuele prijzen en teamprijzen! De prijzen zullen bij de start op 24 september bekend worden gemaakt. Dus houd de website en social media in de gaten!

 

We doen het samen

We gaan er met de Jongste Jeugd, Junioren, G-Hockey, Senioren & Trimhockey leden vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden, mensen uit de omgeving en bedrijven. Doe ook mee!

 

Zjèf Stegen

Fletiomare Grote Clubactie coördinator