header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwilliger van het Jaar 2022 + de Vrijwilligerspeldjes!

Nieuws afbeelding 7-7-2022

Tijdens de supergezellige vrijwilligersbarbecue eind juni is Caroline Hop geëerd als "Vrijwilliger van het jaar 2022" èn heeft het bestuur diverse vrijwilligers het Fletiomare speldje overhandigd als dank voor al hun inspanningen.

Caroline Hop, vrijwilliger van het jaar 2022
Sinds het seizoen 2016-2017 heeft Caroline Hop het wedstrijdsecretariaat voor de junioren en jongste jeugd verzorgd. Een goed functionerend wedstrijdsecretariaat is cruciaal voor een vereniging als Fletiomare. Na 6 seizoenen van plannen, schuiven, wensen vervullen, afgelastingen, herplannen enz. enz. draagt Caroline Hop deze taak nu over. Als dank voor al de enorme berg werk die Caroline voor Fletiomare heeft verzet, heeft het bestuur besloten haar voordracht voor Vrijwilliger van het Jaar 2022 te honoreren.

Uitreiking Gouden, Zilveren en Bronzen Fletiomare Speldjes
De Fletiomare Gouden, Zilveren en Bronzen Speldjes worden jaarlijks uitgereikt aan vrijwilligers die een officiële vrijwilligersfunctie hebben bekleed  in één van onze commissies en die afscheid nemen nadat ze deze functie minimaal een jaar hebben bekleed. Afhankelijk van de duur wordt een bronzen, zilveren of gouden speld uitgereikt.

Deze speld is een replica van de Romeinse munt met de afbeelding van Keizer Hadrianus (76-138). Deze munt is bij opgravingen vlakbij Fletiomare gevonden. Het symboliseert dat onze club is gehuisvest op een bijzondere plaats waar 2000 jaar geschiedenis onder de hockeyvelden ligt. Hadrianus (117-138) staat, in tegenstelling tot Caligula en Nero, bekend als `goede’ keizer. Met toestemming van de gemeente Utrecht mocht Fletiomare deze replica vervaardigen. Deze speld is dus een bijzonder item voor een bijzondere prestatie.

Tijdens de Vrijwilligers-BBQ werd aan 5 aanwezigen Het Fletiomare Speldje uitgereikt aan:

Léonie Timmer
In juli 2021 heeft Léonie haar bestuursfunctie als secretaris neergelegd. Door alle corona-perikelen was er nog niet van gekomen om Léonie de Gouden Vrijwilligersspeld te  overhandigen. Deze omissie is nu weggenomen. Het bestuur is Léonie heel erkentelijk voor haar inzet voor Fletiomare.

Caroline Hop 
Caroline Hop viel niet alleen als Vrijwilliger van het Jaar in de prijzen. Zij ontving ook een Gouden Vrijwilligersspeld als erkenning voor het meer dan 6 jaar in goede banen leiden het de wedstrijdsecretariaten Junioren en Jongste Jeugd.

Meike Moltzer
Tijdens de ALV van 20-6-22 werd Meike benoemd tot Lid van Verdienste en ook zij ontving tijdens de Vrijwilligers-BBQ een Gouden Vrijwilligersspeld voor de vele jaren die zij deel uitmaakte van de Arbitrage Commissie

Peter Hofstra
Vergezeld van een overweldigende toespraak van Thijs van Lieshout waarmee hij alle kwaliteiten van Peter Hofstra uitvoerig voor het voetlicht bracht, overhandigde Thijs hem de hem toekomende Gouden Vrijwilligersspeld.

Wouter Edixhoven 
Als gewaardeerd lid van de Materiaal Commissie werd Wouter toegesproken door Saskia van den Akker en overhandigde zij hem de Gouden Vrijwilligersspeld voor zijn verdiensten voor deze commissie.

Behalve deze 5 vrijwilligers zullen ook aan de volgende ex-vrijwilligers een speldje worden uitgereikt. Zij waren helaas verhinderd voor de vrijwilligersBBQ en ontvangden de speld op een ander moment.

Jeroen Braak, Marc Meesterman, Marjoke Hansen, Pascalle Gerritsen, Erik Geurtz, Leon Rops, Anja Becholtz, Marjolein Busser, Colinda Overbeek, Remco Mantel, Rop Spanjaard, Sander Bosman, Derk Graver, Jochien Groote, Martine Pouw, Margriet van Dijk, Cecile van der Ven, Willemijn van den Broek, Mara Verwey-van der Veen, Shoshana Jonas en Wietjenk Traast.


 Leonie Timmer met voorzitter Jeroen Kriele 
Caroline Hop

Meike Moltzer met Jeroen KrielePeter Hofstra met Thijs van LieshoutSaskia van de Akker met Wouter Edixhoven