header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Koen Beelen stopt na dit seizoen als hoofdcoach Fletiomare Heren 1

Nieuws afbeelding 26-1-2022

Koen Beelen heeft besloten om aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdcoach van de Heren 1 van Fletiomare. Koen was sinds 2018 hoofdcoach van Fletiomare H1 en vindt dat de talentvolle groep na vier jaar toe is aan nieuwe impulsen en daar hoort een nieuwe coach bij.

Fletiomare respecteert de beslissing van Koen, aldus Klaas Louis Springer, bestuurslid HockeyTechnischeZaken: "Koen heeft Fletiomare direct in zijn eerste seizoen teruggebracht naar de 1e klasse en vervolgens Heren 1 een vaste waarde gemaakt in die klasse. Hij is een echte professional die veel verwacht van zijn spelers en staf."

Naast zijn rol als hoofdcoach Heren 1, heeft Koen de club in de afgelopen jaren verder geholpen in de jongenslijn. Met zijn hulp heeft Fletiomare het selectieproces voor de junioren aangescherpt en een betere aansluiting kunnen realiseren. Zo heeft hij onder meer de Fletiomare Top Talent trainingen opgezet. "Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet, en hem kennende zal hij er alles aan doen om het seizoen met Heren 1 sterk af te sluiten. We wensen Koen veel succes in zijn volgende uitdagingā€, aldus Klaas Louis Springer.