header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Maartje Enthoven, BTC Keepers en medewerker Hockeykantoor gaat Fletiomare verlaten

Nieuws afbeelding 11-1-2022

Maartje Enthoven zal helaas aan het einde van dit seizoen afscheid nemen van onze club. Maartje heeft in diverse rollen bij ons gewerkt en een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van MHC Fletiomare. Ze kwam in 2016 bij ons binnen als combinatiefunctionaris vanuit de gemeente. In 2018 trad ze echt bij Fletiomare in dienst in diverse rollen binnen onze technische staf en ons hockeykantoor.

Als Blok Technisch coördinator voor de Keepers heeft ze de afgelopen jaren onze keepersopleiding vormgegeven.Door haar inzet is de aandacht voor en het belang van keepers binnen de club enorm vergroot. Ook tijdens de teamtrainingen en binnen onze FLOW aanpak. Er zijn meer keeperstrainers opgeleiden misschien nog wel het allerbelangrijkst: keepers zijn in de jongste jeugd al enthousiast gemaakt om vaste keeper te worden en hebben zo hun talent kunnen ontwikkelen.

Op het hockeykantoor heeft Maartje de ledenadministratie geprofessionaliseerd en een aantal andere processen verbeterd en opgepakt samen met en ondersteunend aan Eline (verenigingsmanager).

Gelukkig kunnen we nog ruim een half jaar genieten van de teamspirit en inzet van Maartje! Deze periode stelt ons ook in staat om samen met haar en het team invulling te geven aan de werkzaamheden voor komend seizoen.