header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

trainingsschema zaal + extra zaalreserveringen

Nieuws afbeelding 16-11-2021
Er wordt hard gewerkt aan de laatste loodjes in de Fletiodome en dan is onze eigen blaashal weer gereed voor een winter lang zaalhockey-plezier op ons eigen terrein.

De zaal trainingen starten voor alle teams in de week van 29 november. In de bijlage hieronder is voor iedereen het zaal trainingsschema te vinden. Deze tijden komen de komende dagen ook in de fletiomare app te staan. 

De eerste zaalcompetitieronde is op 5 december.  Het zaal-competitieschema is nog niet bekend vanuit de KNHB. Wij horen dat dit rond het weekend van 20 november wordt gepubliceerd.

Extra zaaltijd reserveren om alvast een keer te trainen in de zaal?
Dat kan!  Dit zijn de mogelijkheden: 
  • Breedte en sterkte juniorenteams kunnen op zondag 21 november tussen 15:00 en 19:30  een veld reserveren in de Fletiodome via [email protected] Je regelt zelf een trainer van tenminste 18 jaar. Omdat de zaalmaterialen nog niet zijn uitgedeeld mag je met veldballen spelen op die dag. 
  • Lijn-, en opleiding juniorenteams kunnen ook op 21 november een uur komen trainen. De indeling hiervan gaat via de TC
  • Op zaterdag 27 november kunnen alle teams (ook seniorenteams) een extra uur reserveren. 
  • Voor senioren teams is er verder (beperkt) plek op de middagen van 4 december en 5 december. 
  • Kerstvakantie: in de kerstvakantie kan je als Fletiomare-team de Fletiodome ook reserveren voor oefenwedstrijdjes, toernooitjes, trainingen etc. 
Aanvragen/reserveren:  via [email protected]
Kosten:  Teams die extra zaal ruimte willen gebruiken in de FletioDome vragen wij om een bijdrage per team. De kosten bedragen : 30 euro per uur per veld 
Bijlage