header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Opbouw Fletiodome

Nieuws afbeelding 12-10-2021

De voorcompetitie is net afgerond en het lijkt nog ver weg....maar de voorbereidingen voor de zaalcompetitie zijn al in volle gang. We hebben een recordaantal teams, maar liefst 113 teams gaan dit jaar hockeyen in de zaal. Voordat het zover is, is nog veel werk te verzetten: onze Fletiodome staat er niet vanzelf.

Tijdens de Stick Together hebben vele vrijwilligers zich aangemeld. Binnenkort gaan wij deze grote groep mensen benaderen, je ontvangt hiervoor een mail vanuit de zaalcommissie. Gekoppeld aan die mail vind je een inschrijfformulier om je aan te melden voor de diverse taken.

We willen zoveel mogelijk vrijwilligers vragen om zaterdag 6 november in de agenda te reserveren. Op die middag hebben we ongeveer 80 mensen nodig om de tentdelen op de juiste plek te leggen. Het is echt essentieel dat we hiervoor vele handen hebben, anders is t niet te doen! Uiteraard zijn wij voor de overige dagen ook afhankelijk van jullie aanwezigheid.

De zaalcommissie