header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Over de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 11-10-2021
Op 16 oktober begint de herfstvakantie voor onze regio. In de beide weekenden van de herfstvakantie (16/17 oktober en 23/24 oktober) is er geen competitie voor de jeugd. Jong senioren en seniorenteams hebben wel nog een competitiewedstrijd op 17 oktober. 

Heren 1 en Dames 1 spelen beide zondagen van de herfstvakantie en op zondag 24 oktober beiden thuis op Fletiomare. Een mooie gelegenheid om in je vakantie naar tophockey op je eigen club te komen kijken!

Trainingen
Voor alle juniorenteams en jongste jeugdteams zijn er in de herfstvakantie van 16 oktober tot en met 24 oktober geen reguliere trainingen. Als je met je team wilt doortrainen dan is het noodzakelijk om via [email protected] een veld te reserveren. Let op: zonder reservering kan een (jongste) jeugdteam niet komen trainen. Dit geldt ook voor de lijn-jeugdteams. De afspraken zijn dat je zelf materiaal en een trainer regelt en dat er altijd iemand van tenminste 18 jaar of ouder bij is. 

Het is ook mogelijk voor jeugdteams om een veld aan te vragen voor een oefenwedstrijd in de herfstvakantie. Ook daarvoor mail je naar: [email protected]

(Jong) seniorenteams en de trimgroepen trainen gewoon regulier door in de herfstvakantie. Deze teams hoeven geen veld te reserveren maar kunnen gewoon op eigen tijd en veld komen trainen. 

De bar is elke avond geopend vanaf een half uur voor de eerste seniorentraining.