header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update : Zomersluiting en opstart

Nieuws afbeelding 30-8-2021
Update 30-8
Onze nieuwe eerste jaars F leden starten op 12 september met een leuke kick off ochtend op de club. Daarna is de eerste training voor deze groep op woensdag 15 september. De wekelijkse trainingen van de eerste jaars F-jes zijn op woensdagmiddag (15-16 uur) en zondagochtend (9:30-10:30 uur) . Meer informatie volgt vanuit de Jongste Jeugd commissie per mail!

Update 26-8:
De reguliere trainingen van de jongste jeugd starten in de week van 6 september. Het is mogelijk om facultatief te trainen in de week van 30 augustus onder de volgende voorwaarden:
- Je mag enkel gebruik maken van het voor jouw team aangewezen veld en tijdstip in het bestaande reguliere trainingsschema.
- je neemt zelf materiaal mee
- en het kan alleen als je een trainer hebt. 


Bericht 15 juli: 
Na een raar jaar is Fletiomare een paar weken gesloten: van 12 juli tot en met 7 augustus. Alleen op zondag 18 juli verwelkomen we nog een paar seniorenteams voor hun competitiewedstrijd in de KNHB-mini-competitie. 

Vanaf 9 augustus beginnen de trainingsweken voor de topjeugd teams. Heren 1, Dames 1, Heren 2 en Dames 2 beginnen dan ook met hun voorbereiding. Heren 1 start zelfs al op 5 augustus. 

Wil jij met jouw team ook alvast beginnen met trainen? Vanaf 16 augustus is het voor alle teams mogelijk een veld te reserveren via [email protected]. In de week van 16 augustus kunnen seniorenteams en trimmers trainen op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond – maar altijd eerst een veld reserveren via [email protected]. Jeugdteams kunnen in deze week op alle dagen tot 20:00 uur terecht. 

In de week van 23 augustus is de club op alle dagen en avonden weer open voor iedereen, maar ook voor die week geldt: altijd eerst een veld aanvragen. Verder geldt altijd dat je zelf materialen regelt en dat in geval van jeugdteams er minimaal één volwassene bij aanwezig is. Oefenwedstrijden zijn mogelijk doordeweeks of op 21/22 of 28 augustus.

Op 30 augustus starten voor alle teams de trainingen volgens het trainingsschema van het nieuwe seizoen ‘21/’22. 

Andere belangrijke data
  • zondag 29 augustus: kick off senioren
  • zaterdag 4 september: kick off jeugd A/B/C/D/E/F
  • zaterdag 4 september: start competitie A1 en B1
  • zondag 12 september: kick off van alle nieuwe 1e jaars F-leden 
  • zaterdag 11 september: start competitie alle jeugdteams
  • zondag 12 september: start competitie alle senioren teams
Fijne vakantie!