header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Stick Together seizoen 2021/2022

Nieuws afbeelding 7-6-2021

Bekendmaking teamindelingen & Stick Together bijeenkomsten

Op 13 juni 2021 om 19:00 uur worden de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2021/2022 bekend gemaakt op het beveiligde gedeelte op de website, achter de inlog, bij Documenten/Technisch Kader. Tijdens deze Stick Together bijeenkomsten maken de ouders/verzorgers van jeugdleden (in de categorieën A, B, C, D en E8-tallen) in het team van het komende jaar met elkaar kennis, wisselen ze contactgegevens uit en verdelen ze onderling de teamtaken.

 

Voor de voorbereidingen van het nieuwe seizoen is het belangrijk om de Stick Together bijeenkomsten met de nieuwe teams zo snel mogelijk na de bekendmaking van de teamindelingen te houden. Net als vorig jaar worden de bijeenkomsten niet op het clubhuis, maar digitaal gehouden.

 

Belangrijk: actuele contactgegevens van jeugdleden (E8, D, C, B en A) in de Fletio app!

De Stick Together bijeenkomsten draaien om de ouders van de nieuwe jeugdteams. Daarom is het belangrijk dat ouders elkaar kunnen vinden, zeker als ze elkaar nog niet kennen van eerdere teamindelingen of bijvoorbeeld als zij-instromer nieuw zijn bij Fletiomare. Direct na de bekendmaking van de nieuwe teamindelingen zullen de nieuwe indelingen ook in de Fletiomare app verwerkt zijn. Na het inloggen in de Fletiomare app zijn onder "Persoonlijke teams” de nieuwe teams voor het seizoen 2021/2022 te vinden. Achter ieder teamlid zijn de contactgegevens van dat teamlid te vinden. Het is dan ook belangrijk dat de contactgegevens up-to-date zijn. 

 

Wijzig eventuele contactgegevens voor 12 juni 2021. Dit kan direct in de Fletiomare app onder "Profiel”. De actuele contactgegevens van oudere junioren (die de Fletio app zelf gebruiken en/of eigen e-mailadressen gebruiken) hoeven niet aangepast te worden, zolang het de mogelijkheid biedt om als ouders met elkaar in contact te komen, al dan niet in eerste instantie via de jeugdleden zelf.

 

Opzetten van de digitale Stick Together bijeenkomsten

Voor de komende Stick Together zijn er vaste avonden en tijden voorgeschreven zodat iedereen ruim van tevoren rekening kan houden met de bijeenkomsten.

 

Per categorie wordt het volgende schema aangehouden, gebaseerd op het nieuwe jeugdteam of E8 team, dus ‘save the date(s)’ die van toepassing is/zijn: 

 

Dinsdag 15 juni

 

19:00 – 19:55 uur: Meisjes D

20:00 – 20:55 uur: Jongens D

21:00 – 21:55 uur: Meisjes A en meisjes E8(-tallen)

 

Woensdag 16 juni

 

19:00 – 19:55 uur: Meisjes C

20:00 – 20:55 uur: Jongens C

21:00 – 21:55 uur: Jongens A en jongens E8(-tallen)

 

Donderdag 17 juni

 

19:00 – 19:55 uur: Meisjes B

20:00 – 20:55 uur: Jongens B

 

We willen de ouders verzoeken om met elkaar in contact te komen om de uitnodigingen van de digitale Stick Together bijeenkomst op te stellen en met elkaar te delen (bijvoorbeeld via MS Teams, Zoom of Google Meet). Op het beveiligde gedeelte van de website achter de inlog (te vinden via Documenten/Stick Together) zijn nu al de relevante documenten te vinden, waaronder het formulier dat ieder team dient in te vullen en uiterlijk op 28 juni a.s. ingevuld dient te mailen naar [email protected]

We vertrouwen erop dat er in ieder team minimaal één ouder pro actief ‘digitaal’ opstaat om de digitale bijeenkomst op deze manier op te starten. Mocht dit niet het geval zijn, dan worden de ouders van het jeugdlid dat qua achternaam alfabetisch bovenaan staat, geacht deze rol alsnog in te vullen. Dat geldt ook voor het doormailen van het document naar het bovengenoemde e-mailadres, wanneer er na afloop van de Stick Together onverhoopt geen ouder als teammanager is opgestaan.