header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Instuiftrainingen voor senioren : coronaproof in duo's !

Nieuws afbeelding 16-2-2021

Beste senioren van Fletiomare,

Nadat we afgelopen week hebben mogen genieten van de sneeuw en het ijs, is het nu weer tijd om de hockeystick op te pakken. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen op de instuiftrainingen in week 5 en veel verschillende aanmeldingen gezien van onze Jong Dames teams tot onze Trimhockeyers en van onze Hockey 7 Dames tot de Heren Veteranen.

Wegens het succes bieden wij vanaf aanstaande donderdag 18 februari dan ook weer instuiftrainingen in 2-tallen aan, volledig in lijn met de coronaregels. 

De training is een combinatie van een programma met bal (30min) en zonder bal (30min) onder leiding van onze gediplomeerde trainers. Ook keepers zijn meer dan welkom. Door de nochtans geldende avondklok is er gekozen om de trainingen ook deels overdag aan te bieden. Voor alle thuiswerkers een unieke kans om overdag even te sporten en de sleur te doorbreken.De zondag is nu ook toegevoegd als beschikbare dag om begeleid te trainen.

Wanneer?

Tot 3 maart is ingepland:

  • Donderdag 18 februari 19:00-20:00 op veld 3 & 4
  • Zondag 21 februari 11:45-12:45 op veld 6
  • Dinsdag 23 februari 15:00-16:00 op veld 3 & 4
  • Donderdag 25 februari 19:00-20:00 op veld 3 & 4
  • Zondag 28 februari 13:30-14:30 op veld 1
  • Dinsdag 2 maart15:00-16:00op veld 3 & 4

Voor de actuele beschikbaarheid per dag zie deze link:

Inschrijven?

Schrijf je alleen in als je echt van plan bent te komen. Kan je niet, zorg ervoor dat iemand anders voor jou in de plaats komt en geef dit door, ter voorkoming dat we met oneven aantallen staan en iemand niet actief kan deelnemen. Je mag je per persoon of per duo inschrijven voor 1 moment in de week. Mocht je je voor meerdere weken inschrijven dan behouden wij ons het recht voor om een van je inschrijvingen weg te geven, zodat zoveel mogelijk senioren kunnen trainen. Groepsinschrijvingen zijn niet mogelijk. Heb je klachten die op Corona wijzen, blijf dan thuis!

Inschrijven kan via [email protected] .Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt en als je naam op de gepubliceerde lijst staat. Dit zodat de maatregelen nageleefd kunnen worden op het veld en er niet te veel spelers aanwezig zijn.Om de duo's te onderscheiden staat achter elke ingeschreven naam een kleur. Zorg ervoor dat je deze kleur duidelijk aan hebt in de vorm van een shirt, hesje, trui, etc.Uiteraard houden we ook rekening met de overige geldende coronaregels.

We hopen zo veel mogelijk gezichten te zien, jullie zijn van harte welkom. Tot dan!

De senioren commissie