header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Niet trainen in de voorjaarsvakantie? Echt niet! Speciaal voor F en 6E

Nieuws afbeelding 17-2-2021


Ook in de voorjaarsvakantie kun jij gewoon door blijven hockeyen. Op 22 en 23 februari organiseert SportWays een fanatieke hockeyclinic bij ons op de club. Zo kun jij óók in de voorjaarsvakantie werken aan jouw hockeyskills. Iedereen van de F- en E6-jeugd is welkom om twee middagen fanatiek te trainen. 

Het zorgvuldig ontwikkelde programma van SportWays is gericht op het oefenen en perfectioneren van de basistechnieken. Iedereen wordt ingedeeld in kleine trainingsgroepen op basis van leeftijd en niveau. Zo kom je altijd terecht in een groep die perfect aansluit op jouw niveau. Je begint de middag met leerzame, fanatieke hockeytrainingen en -clinics op je eigen niveau, waarbij je aan de slag gaat met de basistechnieken én je hockeyskills gaat verbeteren. Vervolgens speel je, na een korte pauze, een uitdagend en spannend toernooi.

De SportWays Voorjaarsclinic is op 22 en 23 februari, van 13:00u tot 15:00u. Heb jij geen zin in stilzitten tijdens de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan via de website van SportWays

Let op: het clubhuis is tijdens de clinic dicht. Zorg er dus voor dat je warme kleding aantrekt en neem regenkleding mee. Jouw tas kun je wel binnen leggen, zodat je spullen droog blijven. Ook kunnen we naar binnen voor het toilet of om te schuilen voor een dikke regenbui.
We gaan er vanuit dat de clinic gewoon door kan gaan. Daarnaast houden we rekening met het winterse weer. Mochten de regels uiteindelijk toch verscherpt worden of het weer te slecht zijn, waardoor de clinic niet door kan gaan, dan biedt SportWays jou een voucher t.w.v. het betaalde bedrag óf een restitutie van het betaalde bedrag.