header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Wintertrainingen en sluiting kerstvakantie

Nieuws afbeelding 2-12-2020
Ook zonder blaashal kunnen alle teams op Fletiomare nog lekker doortrainen.  Helaas mogen leden van 18 jaar en ouder door de coronamaatregelen alleen trainen in kleine groepjes van 4 personen. Hier is een schema voor gemaakt, en deze is door de senioren commissie gedeeld met de aanvoerders.

Gelukkig mag de jeugd gewoon trainen en ook onderlinge oefenwedstrijden spelen tegen andere Fletiomare teams. Wil je een veld reserveren voor een onderlinge oefenwedstrijd op een zaterdag of een zondag? Mail dan naar [email protected]

Dit wintertrainingenprogramma gaat door tot en met 20 december. Daarna is het kerstvakantie en sluiten we de club voor twee weken. Vanaf 4 januari starten we het wintertrainingenschema weer op en hopen we dat tegen die tijd de seniorenteams en de trimmers ook weer mogen trainen met het hele team! 

In de kerstvakantie zijn er wel hockeykampen en clinics op onze accommodatie door onze externe partners BP College en Sportways.