header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sportways Winterclinic in de kerstvakantie op Fletiomare

Nieuws afbeelding 2-12-2020 Echte bikkels blijven buiten met de SportWays Winterclinic!
Brrr...het is nu toch echt winter aan het worden. Normaal gesproken verhuizen we rondom deze tijd naar de warme zaal, maar dat zit er nu even niet in. Om in de kerstvakantie toch te kunnen blijven hockeyen, organiseert SportWays een Winterclinic bij ons op de club.

Echte hockeybikkels die niet vies zijn van een beetje kou, kunnen tijdens de Winterclinic naar hartelust hockeyen. Je gaat drie middagen volop aan de slag met jouw hockeytechnieken met fanatieke en leerzame trainingen. Er is veel aandacht voor jouw speelvermogen en niveau, zodat jij het allerbeste uit jezelf kunt halen. Zo komt iedereen als betere speler thuis.

De SportWays Winterclinic is van maandag 21 tot en met woensdag 23 december 2020 en begint elke middag om 13:00u. Om 17:00u is de clinic weer afgelopen. Ben jij tussen de 7 en de 13 jaar oud en wil jij blijven hockeyen in de kerstvakantie? Meld je dan snel aan via 
de website!

Uiteraard houdt SportWays tijdens de clinic rekening met het winterse weer. Als het écht te koud is om buiten te hockeyen, de velden nog bevroren zijn en je binnen 2 minuten verandert in een Yeti, dan annuleert SportWays die dag(en) en krijg je het betaalde bedrag voor deze dag(en) gewoon terug.