header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Word jij de nieuwe manager van Dames 1?

Nieuws afbeelding 28-7-2020
Fletiomare dames 1 is voor aankomend seizoen op zoek naar een enthousiaste, gestructureerde manager. Jij houdt van plannen, organiseren, structureren, leidinggeven en monitoren, maar bovenal zorg jij met jouw vaardigheden er voor dat speelsters en staf optimaal kunnen presteren op het veld door zorgen ‘buiten de lijnen’ weg te nemen. Een goede manier van communiceren is hierbij essentieel. Als manager van Fletiomare dames 1 ben jij de spin in het web tussen de staf en de speelsters. We verwachten dat je er op zondag bij de wedstrijden bij bent. Ook op de trainings- en teamweekenden ben je een meerwaarde. Juist jij zal altijd voor een goede sfeer zorgen. Je ontvangt een vergoeding vanuit de vereniging.

Wat ga je doen?
  • Jij plant, organiseert en coördineert activiteiten die nodig zijn om de doelen die door de speelster en de staf zijn gesteld te halen. Hiervoor bedenk jij zelf de strategie.
  • Jij motiveert speelsters en geeft ze een duwtje in de goede richting en houdt hiermee de organisatie van het team draaiende.
  • Jij overziet de financiën in de teampot, draait het rijschema in elkaar en stemt de lunch af met de catering bij thuiswedstrijden.
  • Jij monitort de behaalde resultaten en vergelijkt deze met de doelen die we als teaM willen behalen. Waar nodig onderneem jij actie en stuur jij bij.

Wat breng je mee?
  • Een dosis enthousiasme
  • Een fijne en duidelijke manier van communiceren
  • Ideeën voor een goede samenwerking tussen staf en speelsters
  • Een luisterend oor
Waarom Fletiomare dames 1?
Fletiomare dames 1 is een enthousiast team van meiden in de leeftijd tussen 18-30 jaar.
Aankomend seizoen speelt het team voor het derde jaar op rij in de overgangsklasse. Hier zijn de club en speelsters enorm trots op. Het team bestaat komend seizoen uit veel nieuwe meiden. Het is belangrijk om deze meiden thuis te laten voelen en hun kennis te laten maken met het echte Fletio-gevoel.

Sportief presenteren staat bij Fletiomare dames 1 altijd voorop. De meiden werken hard binnen de lijnen, maar ook naast het veld door training te geven aan de trimmers en het coachen van een jeugdteam. Het team vindt het belangrijk dat zij betrokken zijn bij de club en vindt het leuk als de club ook de gezichten van dames 1 kent.

Wil jij onze manager worden?
Neem dan contact op met onze coach, Rutger Klein, op [email protected].