header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Pinksterclinic = VOL

Nieuws afbeelding 27-5-2020

Helaas - binnen 1 dag is de Pinksterclinic van onze Heren 1 en Dames 1 voor de E en D jeugd helemaal volgeboekt.  Je kunt je helaas niet meer aanmelden. In de toekomst komen er vast meer clinics dus hou de website goed in de gaten voor toekomstige evenementen!! 
De kinderen die een plekje hebben voor de clinic krijgen een dezer dagen bericht van de jongste jeugd commissie. Veel plezier! -------

Heren 1 en Dames 1 organiseren speciaal voor jullie een clinic tijdens de pinksterdagen. Ze gaan er een super toffe, leerzame training van maken dus zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol.

·E6 wordt verwacht op zondag 31 mei van 10.00-11.00

·E8 wordt verwacht op zondag 31 mei van 11.15-12.15

·D wordt verwacht op maandag 1 juni van 10.00-11.00

Dus, waar wacht je nog op? Meld je uiterlijk 29 mei aan via [email protected] en beleef een uur vol hockeyplezier! 

Vermeld hierbij je naam en je team. Je ontvangt uiterlijk 30 mei een bevestiging per mail.

Let op: de richtlijnen van het RIVM en de corona protocollen van Fletiomare zijn nog steeds van kracht, dat betekent dat jullie ouders er helaas niet bij mogen zijn.

Sportieve groet

Team Fletiomare