header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Back to the future’ D-feest!

Nieuws afbeelding 14-1-2020

Beste Teambegeleiders van de Fletiomare D-teams,

Op zaterdag 1 februari​ ​2020 is het feest bij Fletiomare! We nodigen alle D-jeugd uit voor het ‘Back to the future’ D-feest! Het wordt een avond voor alle D- jongens en meiden die klaar zijn voor een feest! Het duurt van​ 20.00 tot 21.30 uurKom met je team, of zelf​ in stijl, want er zijn prijzen voor individuele en teamoutfits!

Met feestelijke groet,
Brenda Brinksma, Femke Dijkstra, Mathilde Elving en Loes Snijders 

[email protected]

Introducé(e)

Eén introducé per persoon (teamlid) is toegestaan. De introducé moet wel met naam worden opgegeven.

Kosten

Kaartjes kosten 4 euro per persoon, ook voor de introducé(e).

Cashless

Fletiomare is cashless, ook tijdens jeugdfeesten. Er kan een Fletiomare pas aangeschaft worden om mee te betalen. Dit kan eerder,  of op de avond zelf op de club worden aangeschaft  Uiteraard blijft deze pas ook na het feest geldig als betaalmiddel op Fletiomare. We schrijven de naam op de pas zodat bij verlies duidelijk is van wie de pas is. De pas is gratis voor alleen C & D leden en heeft een minimaal saldo van 5 euro nodig.

De Fletiomare pas heeft als voordeel dat u zelf bepaalt hoeveel saldo op de pas staat. Uw kind hoeft geen pincode te onthouden. Via deze link kunt u meer informatie opzoeken over de Fetiomarepas: http://bit.ly/FletioHoreca

De kinderen kunnen ook muntjes kopen en daarmee bij de kassa betalen. 
1 muntje is 1 euro.Op de avond zelf is 1 muntje = chips/ snoep, 2 muntjes = drankje.

Playlist

Om een goed feest te vieren hebben we goede muziek nodig. Zoveel kinderen zo veel wensen. Elk team mag een eigen playlist indienen. Deze zullen we doorsturen naar de DJ van de avond.

Naar huis

De kinderen van de D laten we na afloop van het feest alleen onder begeleiding naar huis gaan.​ Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kinderen dat ze veilig thuis komen. We laten kinderen pas weggaan als bij de deur een volwassene heeft aangegeven ze mee te nemen.

Kaartverkoop

Kaartverkoop kan alleen via de teambegeleiders. Graag ontvangen wij de lijst met namen en achternamen van de teamleden en hun introducé(e)s voor 20 januari per e-mail in bijgevoegd format.

Het totale bedrag voor het team en de intro’s moet in 1 keer en vóór 28 januari worden overgemaakt naar de rekening van
MHC Fletiomare 
NL28 RABO 0190 4153 04​ o.v.v. ‘D-feest’ en de naam van het team.

Bij deze e-mail zit een bijlage met de kaartjes, die je kan printen en uitdelen aan het team. Voor alle betaalde teamleden een kaartje met voor- en achternaam.
Er is géén kaartverkoop aan de deur!
Dat betekent: 
géén naam op de lijst = niet naar binnen. Dit doen we om voor onze bezoekers een leuk en veilig feest te kunnen regelen.

Bijlage