header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Belangrijke mededeling vanuit het bestuur

Nieuws afbeelding 10-7-2024

Beste leden,vrijwilligers, ouders van leden en medewerkers van Fletiomare.

 

Op 9 juli 2024 heeft Jeroen Kriele bekendgemaakt dat hij zijn functie als voorzitter van Fletiomare, na bijna 6,5 jaar, neerlegt.

 

Onder zijn voorzitterschap is veel bereikt. We noemen graag een aantal zaken:

De nieuwe blaashal, Verkiezing tot Sportvereniging van het jaar 2018 van de gemeente Utrecht, de groei van het aantal leden, de aanleg van 3 extra watervelden, de introductie van het nieuwe tenue, nieuwe shirt-sponsoren, substantieel meer sponsorinkomsten, de restyling van het clubhuis, veel teams hockeyen op een hoger niveau dan bij zijn aantreden en met de club en het clubhuis is veel bereikt op het gebied van verduurzaming.

 

Hiervoor is het bestuur Jeroen zeer erkentelijk en het spreekt voor zich dat wij aan het begin van het nieuwe seizoen nog officieel afscheid van hem zullen nemen. Jeroen blijft in ieder geval bij Fletiomare betrokken als CS+ scheidsrechter.

 

Het bestuur gaat zich de komende tijd oriënteren op de toekomst en de invulling van de ontstane vacature.

De functie van voorzitter zal worden waargenomen door Freek Hermkens, bestuurslid Accommodatie & Horeca.

Op maandag 21 oktober 2024 vindt een Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze ALV zal Klaas Louis Springer, bestuurslid hockey Technische Zaken, volgens rooster, aftreden.

Wij nodigen alle bij Fletiomare betrokkenen uit om met ons mee te denken over de invulling van deze vacatures. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de secretaris, Margriet Broekman-Sanders, [email protected].

 

Intussen wensen wij iedereen een fijne zomer toe.

Met sportieve groet,

 

Bestuur MHC Fletiomare