header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Parkeren fietsen en voertuigen

Nieuws afbeelding 14-5-2024

Hier vind je de regels voor parkeren bij onze club op een rijtje.

 

Voertuigen niet op de kruizen bij de hoofdentree

Auto's mogen hier niet geparkeerd staan; ook niet om spelers in of uit te laten stappen, of om te wachten als men iemand ophaalt. Dat klinkt streng, maar er is een goede reden. 

 

Toegang voor hulpdiensten

De kruizen in het wegdek bij de entree van onze accommodatie zijn door de gemeente aangebracht omdat deze ruimte in verband met calamiteiten altijd vrij moet blijven. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als hulpdiensten geen vrije doorgang hebben.

Hoe breed deze doorgang ook lijkt te zijn, het is daarom verboden daar auto’s of fietsen te parkeren. Ook al is het maar voor even.

 

Auto’s worden altijd in de daarvoor bestemde parkeervakken geparkeerd, niet op de stoep of in het gras en ook niet op de toegangsweg naar het complex.


Fietsen en scooters in de fietsenstalling

Veel leden komen op de fiets naar ons sportcomplex. Dat is gezond én dat stimuleren wij graag.

Fietsen en scooters horen thuis in onze fietsenstalling. Als we dat allemaal doen, blijft het overzichtelijk, veilig en is er genoeg ruimte.

 

Ingang aan ‘Het Lint’

De ingang aan de zijde van Het Lint is uitsluitend per fiets bereikbaar. Daar is ook een fietsenstalling aanwezig.

Is de fietsenstalling bij de hoofdingang vol? Dan kun je die fietsenstalling bereiken door er langs veld 3 heen te lopen.


Uitzondering bij late uitwedstrijden

Heb je een late uitwedstrijd? Dan mag je je fiets buiten het hek van de accommodatie zetten. 

 

Samen zorgen we voor een nette accommodatie die goed toegankelijk is voor de leden, supporters en tegenstanders. Bedankt voor je medewerking!