header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Start voorbereidingen seizoen 2024-2025

Nieuws afbeelding 15-4-2024

Start voorbereiding seizoen 2024-2025

Komende zomer valt de zomervakantie in de periode van zaterdag 13 juli t/m zondag 25 augustus 2024.

Alle Juniorenteams en O12 teams starten naar verwachting op zaterdag 7 september 2024. De Jongste Jeugd (O8, O9 en O10 teams) beginnen een week later, op zaterdag 14 september 2024. Op zondag 8 september beginnen naar verwachting de Senioren teams, inclusief Heren 1 en Dames 1.

De voorcompetitie bij de Junioren bepaalt op welk niveau de teams de rest van het seizoen spelen. Om goed voorbereid de voorcompetitie in te gaan, start Fletiomare de trainingen voor de selectieteams (1e, opleidingsteams en sterkte teams) van 2024-2025 al tijdens de zomervakantie.


Spelregels selectieteam

Als je wordt geselecteerd voor een selectieteam dan horen daar spelregels bij. De vereniging investeert extra in selectieteams en verwacht daarvoor wat terug. Een lid van een selectieteam dient alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig te zijn. Hij/zij doet mee aan de zaalhockeycompetitie in de wintermaanden. En is bereid in te vallen bij lijn- en opleidingsteams in oudere leeftijdscategorieen, en bij Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2.

Alle activiteiten zijn te plannen, ook vakanties en schoolwerkzaamheden en het leren daarvoor. Als je niet aanwezig bent, kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches daar maatregelen op nemen. Dit kan gevolgen hebben voor de teamindelingen en/of speeltijd in wedstrijden. Denk hierbij aan: Hoe meer een speler afwezig is, hoe groter de achterstand wordt. Hoe groter de achterstand, hoe minder de speeltijd kan worden. Indien een speler tijdens de trainingen in de vakantie niet aanwezig kan zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de coach.

Hieronder staan de startdata:

  • Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2 in overleg
  • Alle overige Senioren teams starten in de week van 2 September
  • O18-1 en O16-1 starten week van 12 augustus 2024 met de eerste verplichte trainingsweek
  • O18-2, O16-2, O14-1, O14-2, JO12-1 t/m 3, MO12-1 t/m 5 en alle sterkte teams (*1) starten in de week van 19 augustus met de eerste verplichte trainingsweek
  • Alle overige Juniorenteams en Jongste Jeugd teams starten in de week van 2 september 2024. De eerste week zullen we nog niet voor alle teams trainers georganiseerd hebben. We rekenen op jullie begrip en hopen dat ouders ons die eerste week kunnen helpen. De tweede week verwachten we alle trainingen ingevuld te hebben
  • G-hockey start in de week van 2 september


*1 De Technische Commissie bepaalt welke teams opleidingsteam of sterkte team zullen zijn. Dit wordt midden juni bekend gemaakt.


NB:

  • Het is altijd mogelijk dat een speler vanuit een breedte team het volgende seizoen in een selectieteam geplaatst wordt. Houd hier rekening mee. Ook vragen we extra aandacht voor de kinderen die vanuit de O10-categorie naar de O12-categorie gaan.
  • Mochten spelers niet in een selectieteam willen spelen, krijgen zij de mogelijkheid dit aan te geven in het Fletiomare Op Maat -formulier welke alle jeugdleden in april zullen ontvangen.


Samenvattend