header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nix18 bij Fletiomare

Nieuws afbeelding 22-3-2024

Uiteraard houdt Fletiomare zich aan de wet en schenken we geen alcohol aan spelers onder de 18 jaar. Ook het doorgeven van alcohol aan iemand onder de 18 jaar is verboden!

Het horecapersoneel zal bij twijfel altijd vragen naar een ID-bewijs en dat dient ook getoond te worden. Dit geldt niet alleen bij het bestellen maar ook als zij vermoeden dat een minderjarige alcohol drinkt. Het is natuurlijk niet de bedoeling om met het horecapersoneel in discussie te gaan over de alcoholwet. Op verzoek van het bestuur voeren zij de instructies uit die voortvloeien uit de wet.

 

Als er toch minderjarigen alcohol drinken, kan dit ook gevolgen hebben voor de club. Denk aan waarschuwingen, boetes of zelfs een schenkverbod.

We worden regelmatig gecontroleerd en tot nu toe gaat het goed, vooral door de oplettendheid van het barpersoneel. 


Daarom hier de oproep: geef op de club geen alcohol aan onze minderjarige spelers!