header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Inschrijven bij Fletiomare voor alle jeugd voor seizoen 2024/2025

Nieuws afbeelding 2-4-2024

Van 14 februari t/m 7 april 2024 opent Fletiomare de inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden voor het hockey seizoen 2024/2025 dat na de zomervakantie begint.

Nieuwe jeugdleden kunnen zich van 14 februari tot en met 7 april 2024 aanmelden middels het online inschrijfformulier op de website. Deze periode geldt voor alle jeugdcategorieën. Inschrijvingen vóór deze periode worden niet in behandeling genomen.

Voor kinderen in de leeftijdscategorie onder 7 jaar (geboren tussen 1 oktober 2017 en 1 januari 2019) zijn er ruim 100 plekken beschikbaar. In de oudere leeftijdscategorieën (onder 8 jaar t/m onder 18 jaar) is de beschikbare ruimte voor nieuwe jeugdleden afhankelijk van de vrijgekomen plekken.

Sluiting aanmeldperiode
Op 7 april sluit de periode voor de aanmelding van nieuwe jeugdleden. We maken dan de balans op en proberen dan om alle aangemelde kinderen vóór 1 mei te kunnen laten weten of er een plekje voor ze is. Als blijkt dat er voor bepaalde leeftijdscategorieën nog plek is, publiceren we dat z.s.m. op de website en blijft voor die leeftijdscategorieën de aanmelding gewoon geopend.

Aannamebeleid
Ieder jaar blijkt in bepaalde leeftijdscategorieën dat het aantal aanmeldingen voor een lidmaatschap bij MHC Fletiomare groter is dan het aantal beschikbare plaatsen Het is hierdoor niet vanzelfsprekend dat iedereen die zich aanmeldt ook lid kan worden. Fletiomare hanteert een aannamebeleid waarin de voorrangsregels en de loting zijn geregeld.

Voor kinderen van 5 en 6 jaar verwachten we dat er geen loting nodig zal zijn en dat iedereen die zich aanmeldt ook lid kan worden. We hebben voldoende plek voor deze jongste leeftijdsgroep.

Proeftrainingen
In maart en april 2024 organiseren we traditioneel een serie gratis proeftrainingen voor kinderen tot 10 jaar. Via deze link kan je je aanmelden voor deze proeftrainingen.