header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Cashback korting speciaal voor de leden van Fletiomare

Nieuws afbeelding 19-12-2023

Krijg €100,- ledenkorting op een SportWays overnachtingskamp!

SportWays Hockeykampen heeft een cadeautje voor jou… Lees snel verder!

Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar ken jij de overnachtingskampen in Amsterdam en Antwerpen al? Als jij klaar bent voor het grootste hockeyavontuur ooit, dan ben jij klaar voor een SportWays overnachtingskamp! Hockeyers van 10 tot en met 18 jaar oud uit alle hoeken van de wereld reizen naar Europa voor een onvergetelijke week. Verwacht een uitdagend programma en ga tot het uiterste, met minstens 5 uur hockey per dag. De overnachtingskampen zijn de ultieme beleving voor hockeyers en goalies die hun hockeyskills een boost willen geven. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Jij krijgt €100,- korting op een overnachtingskamp

Omdat SportWays bij ons op de club dagkampen organiseert, krijg jij als lid van Fletiomare €100,- cash back op een overnachtingskamp* van SportWays. Ga jij het avontuur aan op het Summer Hockey Camp, of sluit jij de vakantie af met het EHF Euro Champions Hockey Camp eind augustus? Bekijk hier snel de kampkalender. Waar je ook heen gaat, na één van deze kampen begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

*: De Elite Hockey Camps, het Barcelona Hockey Camp en alle volgeboekte kampen zijn uitgezonderd van deze actie.

Hoe werkt het? Kies het kamp waar jij heen wil, en schrijf je in via de website van SportWays. Gebruik bij het inschrijven de volgende kortingscode: SuperFletiomare2024. De korting wordt dan automatisch verrekend. Ben je al aangemeld? Stuur dan even een mailtje om je korting alsnog te claimen.

Dagkampen op Fletiomare

Uiteraard kun je ook gewoon bij ons op de club terecht voor de dagkampen van SportWays. Benieuwd naar de kampkalender van de dagkampen, of wil je je direct inschrijven? Ga dan snel naar de website!

SportWays Hockeykampen op Fletiomare in 2024