header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Reminder parkeren voertuigen en fietsen

Nieuws afbeelding 22-11-2023

Op zondag 19 november jl. stonden er twee voertuigen voor het toegangshek op de plek met de kruisen, direct bij het hek, geparkeerd. Ze stonden er echt geparkeerd, want er zat niemand in.

Graag leggen wij nog eens de regels uit ten aanzien van het parkeren van voertuigen en het stallen van fietsen.

De hierboven beschreven plek bij de entree van onze accommodatie, waar de kruisen staan moet, in verband met calamiteiten, altijd vrij blijven (voor ambulance, brandweer e.d.).

We zien te vaak dat hier auto’s staan om spelers in- of uit te laten stappen of om te wachten om personen op te halen. Dit is echt niet de bedoeling. Dit levert ook nog eens gevaarlijke situaties op voor onze leden die op de fiets en te voet door het hek komen en gaan. Zeker nu het weer vroeg donker is en we vaker met slecht weer te maken hebben.

Auto’s dienen in de daarvoor bestemde parkeervakken te worden geparkeerd, niet op de stoep of in het gras.

Fietsen, scooters e.d. graag in de fietsenstalling links van de hoofdingang.

Vaak staan er fietsen direct bij de ingang geparkeerd. We vragen alle fietsers om die paar meter extra naar de fietsenstalling af te leggen.

Fietsen mogen in het geval van late uitwedstrijden buiten het hek van de accommodatie gestald worden.

 

De ingang aan de zijde van Het Lint is uitsluitend per fiets bereikbaar. Daar is eveneens een fietsenstalling aanwezig. Deze is vanaf 4 november gesloten, maar na de winter kan deze natuurlijk weer gebruikt worden. 


Graag tot ziens op de club!