header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

GEZOCHT: medewerker hockeykantoor

Nieuws afbeelding 12-12-2023

MHC Fletiomare is het kloppend hockeyhart van Utrecht West, waar de kernwaarden sportiviteit, respect, plezier, uitdaging en betrokkenheid centraal staan. We zijn een ambitieuze hockeyvereniging met ruim 2000 leden en bieden uitdaging èn opleiding aan zowel onze topteams en talenten, als aan alle breedte-teams van jong tot oud. We streven naar een sportieve en leerzame hockey-omgeving waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen. MHC Fletiomare is gevestigd op een prachtige accommodatie in Utrecht Leidsche Rijn met 6 kunstgrasvelden, waarvan vier watervelden, en heeft een eigen blaashal voor het zaalhockey. 

Word jij blij van allerlei zaken organiseren, regelen, goed administreren en contact met veel verschillende mensen in een leuke sportieve omgeving? Kom dan bij ons werken als Medewerker Hockeykantoor.

MHC Fletiomare heeft enkele jaren geleden een koers ingezet naar een verdere professionalisering van haar organisatie. Diverse medewerkers en professionals werken dagelijks op de club om uitvoering te geven aan het beleid en zorg te dragen voor alle operationele werkzaamheden op gebied van horeca, hockeytechnische-, en verenigingszaken. Fletiomare groeit en bloeit en daarmee is er nu behoefte aan bredere ondersteuning op het hockeykantoor, bij de horeca en voor de technische commissie. 

De functie en het team:

In deze functie ga je je bezighouden met diverse organisatorische, administratieve en financiële werkzaamheden binnen onze vereniging. 

Het hockeykantoor van Fletiomare vormt een spilfunctie binnen de vereniging en houdt zich bezig met uitvoer van allerlei operationele verenigingszaken. Samen met de verenigingsmanager beman je het hockeykantoor en werk je nauw samen met diverse vrijwilligers, het bestuur en andere professionals van de vereniging. 

De technische commissie (TC) wordt gevormd door onze technisch directeur en technisch coördinatoren. Zij vormen de spil van al het hockey op Fletiomare. In deze functie ben je op diverse gebieden (administratief) ook ondersteunend aan de Technische Commissie.

Tot slot het HORECA-team. Deze wordt gevormd door de horecamanager, een aantal betaalde personeelsleden en een heleboel vrijwilligers. Ook hiervoor zullen er ondersteunende werkzaamheden verricht worden. 


Wat ga je doen:

 

 • Voeren van de ledenadministratie van de vereniging;
 • Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden zoals beheer trainerskleding, VOG-registraties,jeugdtrainer-betalingen en teams/trainer administratie in ons systeem LISA;
 • Contractbeheer en archiefbeheer;
 • Trainingsschema administratie in LISA;
 • Veld-, en accommodatieplanningen;
 • Coördinatie van onze interne opleidingen en bijeenkomsten voor trainers en coaches;
 • Coördinatie van diverse accommodatiezaken op de vereniging;
 • Contacten met externe leveranciers;
 • Verzorgen van communicatie/ social media-uitingen;
 • Contacten met externe huurders en gebruikers van onze accommodatie;
 • Ondersteuning HORECA op het gebied van organiseren van events, personeelsplanning/poolbeheer en bestellingen  

 

Je werkweek bedraagt tussen de 16 en 24 uur per week. In overleg met de verenigingsmanager en horecamanager deel je de exacte uren in. Werktijden zijn overdag, maar kunnen ook af en toe in de avond of in het weekend zijn. Je legt verantwoording af aan de verenigingsmanager, horecamanager en technisch directeur.

Jouw profiel:

Je bent een enthousiaste en flexibele professional met ervaring in administratieve en projectmatige werkzaamheden. Je hebt affiniteit met de hockeysport en/of het sportverenigingsleven. Ervaring met werken bij een sport-, of hockeyvereniging is een pré maar niet noodzakelijk. Je bent secuur, denkt aan details, kunt goed organiseren en je bent een echte teamplayer. Je hebt een hands-on instelling en neemt zelf verantwoordelijkheid voor de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden. Je bent een zelfstarter en in staat verschillende processen en software snel eigen te maken. Je bent bereid buiten de geijkte kantoortijden te werken en hebt een flexibele en proactieve instelling. 

Wat bieden wij jou:

* Een leuke functie in het hart van onze ambitieuze hockeyclub;

* Een gedreven team hockeyprofessionals;

* Een enthousiaste, dynamische en collegiale werkomgeving;

* Ruimte voor initiatieven;

* Veel afwisseling bij een dynamische club;

* Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging

* Mogelijkheden om je verder persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;

* Marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring; 

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan snel je CV en beknopte motivatie via mail naar Margriet Broekman-Sanders, secretaris MHC Fletiomare via [email protected]. Hopelijk zitten we dan snel om de tafel om kennis te maken. 

Wil je eerst meer informatie over de functie dan kan dat ook via dit zelfde mailadres.  MHC Fletiomare - Alendorperplaats 1 - 3454 NJ De Meern - www.fletiomare.nl