header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Grote Clubactie 2023 & Fletiomare

Nieuws afbeelding 23-9-2023

Dit jaar gaat Fletiomare weer deelnemen aan de Grote Clubactie. Afgelopen seizoen was het een groot succes. Er is bijna € 10.000 opgehaald met de hulp van ongeveer 50% van de jongens en meisjes van de jongste jeugd, ondanks een week later gestart. Echt een knappe prestatie!

Dit jaar willen we er weer een groot succes van maken! We starten op zaterdag 23 september met de verkoop van de loten, zowel met de verkoopboekjes als ook de digitale versie met behulp van de persoonlijke QR code op het verkoopboekje en de persoonlijke online verkooppagina.

Deze week zullen de boekjes tijdens de trainingen aan de jeugd worden uitgedeeld en uitleg van de GCA worden gegeven. Ook is de website beschikbaar voor aanvullende informatie. Vanaf 25 verkochte en geïncasseerde loten ontvangt de verkoopster of verkoper de GCA-Medaille!

Het doel, zoals door de voorzitter reeds is benoemd in de Fifomail, wordt doorgetrokken van vorig jaar, omdat het benodigde bedrag nog niet is bereikt. Het video camera systeem voor de velden zouden we dan na dit jaar met de opbrengst kunnen aanschaffen.

We hopen dit jaar op alle kinderen te kunnen rekenen en wederom een fantastisch succes van de Grote Clubactie voor Fletiomare te kunnen maken!

De Grote Clubactie coördinator

Zjèf Stegen