header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Trimhockey bij Fletiomare

Nieuws afbeelding 6-9-2023

Trimhockey bij Fletiomare, door trimhockeyer Alex Brussee

Zeven jaar geleden vroeg een vader mij op het schoolplein of ik het leuk vond om eens mee te hockeyen. Het is in de avond dus de kids liggen in bed. Voor mij een no-brainer: JA. Ik had sinds mijn twaalfde niet meer gehockeyd, dus het was wel even spannend. Gelukkig hadden de trimhockeyers heel verschillende niveaus, dus dat maakte niet uit. Wat ik me ook nog niet zo had gerealiseerd, is dat het "mixed" is, dus er zijn naast mannen ook vrouwen aanwezig - gezellig! Ik was meteen enthousiast en heb me direct aangemeld. Wel moest ik een paar dagen herstellen van behoorlijke spierpijn. Na een paar maanden meegespeeld te hebben, kreeg ik ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trimhockeywedstrijden. Het prestatieteam, Tx1, doet dit jaar zelfs mee met het NK voor trimhockey. 

Op de verschillende avonden zijn er ook verschillende niveaus, merkbaar in het spel maar ook tijdens de gezellige borrel in het clubhuis daarna. Er zijn geen vereisten, je kunt gewoon proberen en kijken of het bevalt. Iedereen vindt geleidelijk zijn eigen weg, en je kunt er later ook voor kiezen om competitie te spelen in een regulier team. Als je die stap niet wilt zetten, bestaat er de mogelijkheid om 8 keer per jaar met een team mee te spelen via het trim+ abonnement. Ik kan zeggen dat ik blij ben dat ik JA heb gezegd. Als ik op de vereniging rondloop, voelt het echt als een tweede thuis waar ik veel mensen ken en waar ik op zijn minst één ding mee deel: de liefde voor hockey!

 

Voor meer informatie mail naar [email protected]