header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sportways hockeykamp op Fletiomare

Nieuws afbeelding 6-9-2023

Al hockeyend de herfstvakantie door?

Geef je skills een boost in de vakantie!

Direct aanmelden voor het hockeykamp deze herfstvakantie? Klik hier!

 

De zomervakantie is alweer bijna voorbij. Wat ging dat hard hé! Het einde van de vakantie betekent ook het begin van school (brrrr!) en het begin van het nieuwe hockeyseizoen (yessss!). Ben jij helemaal klaar voor de nieuwe start?

Wil je jouw hockeyskills aan het begin van het nieuwe seizoen een gigantische boost geven? Tijdens het SportWays hockeykamp in de herfstvakantie kun jij naar hartelust hockeyen. Ga samen met de enthousiaste trainers aan de slag met jouw basistechnieken, werk aan je backhand en leer nieuwe tricks. Wedden dat je na het kamp klaar bent voor de rest van het hockeyseizoen?

Hockeykamp in de herfstvakantie | 16 t/m 18 oktober 2023
• Kids, 5 t/m 7 jaar | YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Juniors, 10 t/m 13 jaar

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

SportWays hockeykampen op Fletiomare in de herfstvakantie