header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Samen Utrecht: waar iedereen zichzelf kan zijn!

Nieuws afbeelding 4-9-2023

Welkom bij de 'Samen Utrecht' campagne, een initiatief van de Utrechtse Studenten Hockey Club waarbij we met open armen en een warm hart iedereen verwelkomen. Hockey is niet alleen een sport, het is een community waarin we samenkomen, groeien en plezier hebben. Ongeacht wie je bent, waar je vandaan komt, wat je overtuigingen zijn of wie je liefhebt, je hoort erbij.  

Inclusiviteit en diversiteit zijn onze sleutelwoorden, zowel op als naast het hockeyveld. We geloven dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en gewaardeerd te worden om zijn of haar unieke bijdrage aan onze hockeyfamilie. Dit gaat verder dan alleen je hockeyspel; het gaat over je identiteit, achtergrond en keuzes. 

Of je nu nieuwe hockeyer bent of een doorgewinterde speler, we hopen dat je de boodschap van 'Samen Utrecht' omarmt en actief bijdraagt aan een omgeving waarin iedereen zich veilig en welkom voelt. Dit betekent dat we respect tonen voor elkaars verschillen en elkaar ondersteunen, zowel tijdens trainingen en wedstrijden als tijdens andere clubactiviteiten en momenten in de kantine.  

Een belangrijk aspect van inclusie is het aanpakken van verharding op het veld. We geloven dat competitie kan samengaan met respect en fair play. Laten we de agressie achterwege laten en in plaats daarvan onze passie voor hockey delen met wederzijds begrip en sportiviteit. We herinneren onszelf eraan dat we allemaal individuen zijn met dezelfde passie voor de sport, en dat we als één team kunnen groeien en genieten.  

Dus laten we 'Samen Utrecht' omarmen en de boodschap verspreiden. Laten we verenigd blijven door onze liefde voor hockey, terwijl we tegelijkertijd de waarde van diversiteit en inclusie vieren. Of je nu aan de zijlijn staat, op het veld speelt, of in de kantine ontspant, je hoort erbij en je kunt altijd jezelf zijn.  

Samen creëren we een Utrechtse hockeycommunity waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd.  

Met sportieve groet,HC Houten, Loenense MHC, MHC Fletiomare, MHV Maarssen, MMHC Voordaan, Schaerweijde, SV Kampong, SV Phoenix, Uno, Zwaluwen Utrecht 1911 en Utrechtse Studenten Hockey Club.

P.S. Extra trots zijn wij als Fletiomare natuurlijk op 'onze' Moos Draaijer die zijn medewerking heeft verleend aan deze campagne  💪