header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Mogen wij u voorstellen: Martijn van der Luyt, technisch directeur Fletiomare

Nieuws afbeelding 14-8-2023
Zaterdag 6 mei hebben Martijn van der Luyt, Jeroen Kriele (voorzitter) en Martijn Touw (penningmeester) het contract getekend van Martijn als Technisch Directeur van Fletiomare vanaf seizoen 2023/2024.

"Wij zijn blij en trots dat wij Martijn van der Luyt kunnen binden aan onze vereniging. Martijn is een hockeydier, een professional en heeft veel ervaring op en naast het veld. Afgelopen jaren was Martijn actief als coach van H1 bij Leusden en is 9 jaar actief geweest als Technisch Directeur op Leusden. Wij kijken met veel vertrouwen naar de samenwerking met Martijnā€,  aldus Frank Harteloh (bestuur Hockey Technische Zaken).

Martijn gaat zich onder andere bezighouden met de ontwikkeling van onze speelsters, spelers en trainers en coaches. Martijn neemt de rol van Robert over en zal zich verder inzetten voor onze vereniging en met zijn kennis en ervaring zal hij proberen Fletiomare weer een stap verder te brengen. 

 
Klaas Louis Springer (bestuur Hockey Technische Zaken): "Met de komst van Martijn zetten we het ingeslagen pad voort: Onze hockey opleiding blijft centraal staan. Tijdens het sollicitatieproces heeft Martijn ons overtuigd van zijn hockey kennis en passie voor de sport. Hij heeft zich echt verdiept in Fletiomare en gezocht naar de juiste klik. Ik ben blij dat hij die bij Fletiomare gevonden heeft."  

Martijn van der Luyt:
"Mijn naam is Martijn van der Luyt en ik ben al enige jaren actief als hockeytrainer/coach en technisch directeur. De laatste jaren is Leusden mijn werkgever geweest en daarvoor SCHC en Laren. Een aantal weken geleden ben ik gevraagd om te komen praten bij Fletiomare. Dit gesprek was dermate positief- er was gelijk een klik met de betrokkenen- dat ik ik voor Fletiomare gekozen heb. Ik vind Fletiomare een club die ambitie uitstraalt en hoop dan ook dat ik de komende jaren een steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling van deze bruisende club. Ik hoop spoedig met u als lid kennis te maken en daag u graag uit om met elkaar de volgende stappen te zetten."


(V.l.n.r: Frank Harteloh, Jeroen Kriele, Martijn vd Luyt, Martijn Touw, Klaas Louis Springer)