header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Eline Jongerius vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Fletiomare als verenigingsmanager

Nieuws afbeelding 15-4-2023

Eline Jongerius heeft eind maart het Bestuur laten weten dat zij aan het einde van dit seizoen zal stoppen als Verenigingsmanager bij Fletiomare.

Eline is sinds 2015 werkzaam bij MHC Fletiomare als verenigingsmanager. Als één van de eerste hockeyclubs in Nederland heeft het toenmalige bestuur in dat jaar de stap naar verdere professionalisering gezet met de aanstelling van een verenigingsmanager. In deze rol is Eline verantwoordelijk geweest voor heel veel verenigingszaken binnen de club. Zoals de professionalisering van allerlei administratieve processen en facilitaire zaken binnen de club. Daarnaast heeft Eline op veel verenigingsterreinen nieuw beleid voorgesteld, en heeft zij bestuursbeleid uitgevoerd.

Eline gaat vanaf juli 2023 fulltime aan de slag bij SportUtrecht, het Utrechtse sportbedrijf waar ze de afgelopen jaren al parttime, naast Fletiomare werkzaam was.

Jeroen Kriele, voorzitter Fletiomare: "Eline heeft enorm veel bijgedragen in de professionalisering van onze club. Haar werk was vaak ‘achter de schermen’ in het dagelijkse reilen en zeilen van de club. Ze heeft met heel veel commissies en verschillende samenstelling van het bestuur samengewerkt. Zij heeft de club op allerlei beleidsterreinen geholpen te ontwikkelen naar de grote en toonaangevende club die we nu zijn. We gaan Eline als persoon en haar expertise en kennis missen op de club, maar we gunnen haar de nieuwe kans bij Sport Utrecht waar ze in een grotere rol gaat werken. Namens het bestuur wil ik Eline bedanken voor al haar inzet van de afgelopen jaren.”

Eline Jongerius : "Ik ben Fletiomare heel dankbaar voor de mooie tijd en de geweldige dingen die we samen hebben kunnen neerzetten. Eerst pionierend als een van de eerste verenigingsmanagers, en iets later met de komst van de technisch managers en horecamanager samen een heel solide basis voor de club gebouwd. Ben heel trots dat ik daar deel van heb uit mogen maken. Nu is het voor mij tijd een nieuwe uitdaging op te pakken. Met pijn in het hart heb ik besloten weg te gaan, maar je zult me nog vaak op de club langs het veld zien! Ik dank alle bestuursleden, commissieleden, vaste medewerkers en trainers van de club met wie ik afgelopen jaren heb mogen samenwerken. Dank voor al jullie inzet voor de club, jullie mogen trots zijn op hoe de club zich heeft doorontwikkeld de afgelopen jaren!”

Fletiomare gaat op zoek naar een opvolger. Tijdens de kampioenenhuldiging op zondag 18 juni in de middag, zullen we persoonlijk afscheid nemen van Eline. We hopen dat veel leden van dit moment gebruik zullen maken om Eline te bedanken.

Namens het bestuur, Jeroen Kriele