header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Buitengewone Algemene Ledenvergadering 30 maart

Nieuws afbeelding 30-3-2023

Hierbij nodigen wij alle leden van MHC Fletiomare uit voor een Buitengewone Algemene Ledenvergadering die gehouden zal worden op donderdag 30 maart 2023 om 20.00 uur in het clubhuis van MHC Fletiomare.

 

Ter verbetering van de veldverlichting en in het kader van verduurzaming heeft de ALV op 20 juni 2022 besloten de bestaande veldverlichting te vervangen door LED-verlichting.

Het bestuur stelt de ALV voor om deze investering gedeeltelijk extern te financieren.

 

Nu het coronavirus in een nieuwe fase is beland en de overheid heeft besloten dat de laatste adviezen/maatregelen komen te vervallen stelt het bestuur van Fletiomare voor om de Coronacommissie op te heffen.

 

De kascommissie neemt afscheid van Rene Zimmerman en draagt Erik Buitenhuis voor om de vacature die daarmee ontstaat in te vullen.

 

De agenda met toelichting zijn de achter de inlog op de website van Fletiomare te vinden.

Klik op "inloggen”. Ga daarna naar "club” en "documenten”. De stukken voor de ALV vind je onder Algemene Leden Vergadering