header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Stagetrainingen MHC Fletiomare

Nieuws afbeelding 8-3-2023

Graag willen wij helderheid geven over de procedure en het doel van stage trainingen. Een (jeugd)-speler kan op MHC Fletiomare uitgenodigd voor stage trainingen bij een, qua niveau, hoger team. Hieronder wordt verder beschreven wat stage trainingen inhouden.

Wat is een stage training?

Een stage training is niets meer en niets minder dan het volgen van training bij een ander 'hoger' team (hogere categorie en/of speelniveau). Een speler of speelster komt hiervoor in aanmerking wanneer trainer en coach in samenspraak met de Technisch Manager tot de conclusie komen dat een speler toe is aan een nieuwe of extra uitdaging.

Let op!

Een stage training is beslist GEEN garantie dat deze spelers in het nieuwe seizoen ook in dat team terecht komen. Een stage training staat volledig los van toekomst perspectieven en is uitsluitend bedoeld om de betreffende speler in het huidige seizoen een nodige uitdaging te geven in de persoonlijke ontwikkeling.

Het kan dus ook betekenen dat een speler die stage trainingen volgt niet in dat team terechtkomt waar hij of zij een stage heeft gevolgd. Net als dat een speler die geen stage heeft gevolgd ook in een hogere team kan komen te spelen.

Kortom, een stage training is alleen ten behoeve van het geven van uitdaging aan het individu voor de persoonlijke ontwikkeling voor dit seizoen, en zegt dus niets over het volgende seizoen.

Met sportieve groet,

Technische Commissie Jeugd.

 

.